קופיפה טובעת
New member
זה פשוט מתסכל
הצלחתי להרדם אתמול אבל לא ישנתי טוב, הייתי מאוד לא רגועה ולחוצה לקראת המבחן שהיה לי היום ולא למדתי.
לא הייתי מסוגלת ללמוד בגלל הדכאון.
קמתי ב4 וחצי לפנות בוקר ביקיצה טבעית ולא יכולתי להרדם. הייתי במחשב וחזרתי למיטה, לא לפני שלקחתי לוריוון כי הרגשתי חרדה וכלום, לא הצלחתי להרדם.
שמעתי צליל של הודעה בפייס, זה היה ידיד שלי שאיחל לי בוקר טוב ולילה טוב לו (יש לו סדר יום הפוך).
גם עליו סוג של יצאתי.
הוא אמר שחברה שלי אמרה לו שהיא מבואסת בגלל שביטלתי אתמול מפגש איתה ועם ידיד אחר.
לא הייתי מסוגלת לזוז אתמול אז ביטלתי.
אבל למה היא חייבת להתלונן לידיד הזה? הם הכירו דרכי רק השבוע, כבר היא מתבכיינת לו עלי?
הוא אמר לי שאחרי המבחן שאדבר איתו כי אולי הוא כן יהיה פנוי ונפגש.
שיחקתי אותה קשה אבל בסוף באמת פניתי והוא היה צריך ללכת.
הרגשתי יותר מטומטמת.
בשיחה בבוקר איתו בפייסבוק אמרתי לו שכולם יכולים לקפוץ לי, ושגם הוא יקפוץ לי.
אחריה חזרתי למיטה לבכות בטירוף.
הצלחתי אחרי לא יודעת כמה זמן להרדם קצת אבל אז אמא שלי העירה אותי, והיה לי עוד זמן לישון לפני המבחן.
אז עשיתי מבחן מבלי ללמוד.
סתם ניחשתי תשובות, אולי בטעות אעבור.
לא היתה לי סבלנות להשאר בספריה לשבת על העבודות שלי אז רק הדפסתי חומר למבחן אחר וברחתי הביתה.
רע לי, רע לי ממש.
ישנתי עד לא מזמן.
שונאת את כולם, אין לי סבלנות לאף אחד.
אני מרגישה כל כך לבד.
בא לי פשוט למחוק את כולם מהחיים שלי.
אני כל כך לבד ואין איתי אף אחד.
רע לי, רע לי, רע לי.
אני אפס כרגיל!
הצלחתי להרדם אתמול אבל לא ישנתי טוב, הייתי מאוד לא רגועה ולחוצה לקראת המבחן שהיה לי היום ולא למדתי.
לא הייתי מסוגלת ללמוד בגלל הדכאון.
קמתי ב4 וחצי לפנות בוקר ביקיצה טבעית ולא יכולתי להרדם. הייתי במחשב וחזרתי למיטה, לא לפני שלקחתי לוריוון כי הרגשתי חרדה וכלום, לא הצלחתי להרדם.
שמעתי צליל של הודעה בפייס, זה היה ידיד שלי שאיחל לי בוקר טוב ולילה טוב לו (יש לו סדר יום הפוך).
גם עליו סוג של יצאתי.
הוא אמר שחברה שלי אמרה לו שהיא מבואסת בגלל שביטלתי אתמול מפגש איתה ועם ידיד אחר.
לא הייתי מסוגלת לזוז אתמול אז ביטלתי.
אבל למה היא חייבת להתלונן לידיד הזה? הם הכירו דרכי רק השבוע, כבר היא מתבכיינת לו עלי?
הוא אמר לי שאחרי המבחן שאדבר איתו כי אולי הוא כן יהיה פנוי ונפגש.
שיחקתי אותה קשה אבל בסוף באמת פניתי והוא היה צריך ללכת.
הרגשתי יותר מטומטמת.
בשיחה בבוקר איתו בפייסבוק אמרתי לו שכולם יכולים לקפוץ לי, ושגם הוא יקפוץ לי.
אחריה חזרתי למיטה לבכות בטירוף.
הצלחתי אחרי לא יודעת כמה זמן להרדם קצת אבל אז אמא שלי העירה אותי, והיה לי עוד זמן לישון לפני המבחן.
אז עשיתי מבחן מבלי ללמוד.
סתם ניחשתי תשובות, אולי בטעות אעבור.
לא היתה לי סבלנות להשאר בספריה לשבת על העבודות שלי אז רק הדפסתי חומר למבחן אחר וברחתי הביתה.
רע לי, רע לי ממש.
ישנתי עד לא מזמן.
שונאת את כולם, אין לי סבלנות לאף אחד.
אני מרגישה כל כך לבד.
בא לי פשוט למחוק את כולם מהחיים שלי.
אני כל כך לבד ואין איתי אף אחד.
רע לי, רע לי, רע לי.
אני אפס כרגיל!