"זה פשוט קורה" - מה דעתכם?

• פותח הנושא dahoe
  • פורסם בתאריך

dahoe

New member
"זה פשוט קורה" - מה דעתכם?

בכמה שיחות שלי עם אנשים בקשר הם סיפרו לי שההכרות הרומנטית ביניהם "פשוט קרתה". משהו בסגנון "דיברנו המון, ומפה לשם נהיינו זוג". וגם סתם שיחות עם אנשים (בעיקר בנות) שאמרו לי ש"בסוף זה פשוט יקרה".
מצד שני, השינוי העיקרי שלי בשנתיים וחצי האחרונות הייתה ההבנה שכלום לא פשוט יקרה, ושמדובר בהמון עבודה קשה, מודעות ותפיסת הזדמנויות.
עכשיו אני נכנס לאוניברסיטה, שכוללת המון הכרויות חדשות, אבל גם הרבה מאוד דברים שכרגע אעדיף להוציא עליהם את האנרגיה העצומה שהשקעתי לאחרונה בתחום יצירת הקשרים, וזה מעורר את התהייה מחדש.
אז מה אתם אומרים, "פשוט קורה", קורה?

ki92

New member
כן זה יכול לקרות אבל

עדיף לא לחכות שזה יקרה...
עדיף לדחוף את עצמך לתוך זה...לא בכוח, לא להיות נואש ולהיכנס לכל הזדמנות לקשר...
אבל כן להישאר עם עיניים פקוחות ויד על הדופק, וכן לחתור לשם..
לתת צ'אנס...
לצאת להכיר אנשים, לצאת לדייטים...
לא לחכות שזה יבוא על דעת עצמו...

לסיכום,
אני כן מאמינה שזה יגיע כשזה יגיע אבל אני לא הייתי מחכה שזה יקרה...
אם אני רוצה עכשיו? אז אני הולכת לקראת זה

dahoe

New member
כמובן שידוע מה עדיף

בשנתיים וחצי האחרונות עבדתי קשה מאוד, ועברתי שינוי אדיר וכמה חוויות. אני באמת עם תחושה שאם אמשיך להשקיע את אותה כמות האנרגיה וסדרי העדיפויות שהשקעתי, עד לסוף השנה יש לי סיכוי טוב למצוא את עצמי בקשר.
אבל... אלו הרבה מאוד אנרגיות... וכרגע יותר חשוב לי להשקיע את האנרגיות האלו בהתרגלות ללימודים, התרגלות למקום החדש ובהשקעה בקשרים עם אנשים, כך שהתחום הרומנטי, לשנה הקרובה, נדחק יותר לזירת המקרה.
התהייה לא הייתה מה עדיף, אלא האם ה"פשוט קורה" הזה הוא משהו אמיתי או אשליה שאנשים מספרים לעצמם.

מעיין א3

New member
יש אנשים שקורה להם שהם זוכים בלוטו. גם אני מקווה שלי זה יקרה

כמו כל דבר בחיים, יש כאלה שהולך להם בקלות, והם מכירים את אהבת חייהם בגיל 14.
ויש כאלה שצריכים להתאמץ ולצאת למיליון דייטים, והם מגיעים למקום שהם מתחתנים בגיל 40 או יותר.
לתת לדברים לקרות, כאשר אתה מגיע ממקום של חוסר ניסיון, שלרוב מלווה בחוסר ביטחון עצמי, עדיף לא לחכות שאהובת ליבך תדפוק על דלת ביתך.
מאוד ממליצה ללכת ולעשות, לנסוע לפאבים, ללכת למסיבות של האוניברסיטה/מכללה, להירשם לאתרי היכרויות... ועוד ועוד ועוד.
בתור בחורה בעלת ניסיון, עם ביטחון עצמי גבוה, גם אני נרשמתי לאתרי היכרויות במטרה לפגוש בחור. אני העדפתי, כמו הרבה אנשים מסביבי, לקחת את המושכות לידיים. לאט לאט אנשים מתחילים להבין שלא כולם מצליחים להכיר אנשים בנסיעה באוטובוס... לפעמים זה לוקח זמן ומאמץ.
&nbsp
אז נכון... יצאתי- התחברתי-ובסוף זה לא הלך, אבל לא איבדתי תקווה.
זה נראה לי המשפט הכי חשוב פה- לנסות לנסות לנסות ולא לאבד תקווה

Starman3

New member
לעיתים זה גם לא קורה

יש מלא סיפורים לכאן ולכאן.....

בכל אופן, צריך לשים לב שאנחנו לא משתמשים בזה כתירוץ לחוסר יוזמה

השלושר

New member
דעתי היא שאין לסמוך על הגורל העיוור ותו לא

על פי רוב אין "פשוט קורה".
כאבי ראש לעתים פשוט קורים, לא זה.
אפילו כשאתה מכניס את עצמך למצב חדש
שבו סטטיסטית יש יותר חיכוך עם הבריות,
אפילו אז זה ידרוש אקטיביות.

Matzeket

New member
כן ולא

יש את החלק שלנו ויש חלק של 'מזל'.

גם כשאהבת חייך דופקת על הדלת אתה צריך להיות פתוח לאופציה הזו ואם לא תהיה מוכן אליה וקשוב אליה זה לא יעזור.

לפעמים אתה הכי מוכן שיש והכי פתוח לאופציה אבל נעול כל היום בין 4 קירות (בעבודה, בלימודים, בבית- לא חשוב) ומה שמונע את החיבור זה לצאת החוצה ולהיות באינטראקציה עם אנשים

ולפעמים אתה הכי מוצלח שיש והכי רוצה שיש והכי פתוח שיש ואין.. לא מגיע. לא יוצא. לא רוצים. לא מוצאים. מזל נאחס.

אז יש הכל מהכל
אנחנו צריכים שכל מה שתלוי בנו יהיה במצב הכי אופטימלי-
כדי שכשמשהו יוכל 'פשוט לקרות' :)

אינשאללה

ommerl

New member
לא זה ולא זה לדעתי

לדעתי זה לא פשוט קורה מצד אחד, מצד שני זה לא חייב להיות כרוך בעבודה קשה.
&nbsp
הכל תלוי בטיב המילוי, או במילים אחרות- בדימוי העצמי שלך.
אם יש לך דימוי עצמי שאומר לך שאתה לא מספיק טוב- זה ידרוש ממך הרבה עבודה קשה כדי שזה יקרה.
אם יש לך דימוי עצמי גבוהה שאומר לך שאתה שווה מספיק כדי שבחורות ירצו לשכב איתך- זה יקרה מתישהו.
&nbsp
אם תשלב עם דימוי עצמי גבוהה גם מאמצים מכוונים להכיר בחורות- זה יקרה מוקדם מאוד אפילו.

למעלה