"זה קורה, יש ללכת, ללכת..."

"זה קורה, יש ללכת, ללכת..."

חברים יקרים ואהובים, עוד לפני שהודעתי על כך בשידור, מצאתי לנכון לכתוב כאן את הדברים הבאים, מתוך ידיעה ומחשבה שכאן נמצא חלק גדול של המאזינים הקבועים והנאמנים של "חומר מקומי". כמו שרובכם יודעים, אני חלק מרדיו ירושלים 101FM כבר 12 שנים. כמו בכל דבר בחיים, צריך לדעת לפעמים לשים את נקודת הסיום, בעיקר כדי להתחיל משהו חדש. לכן, אחרי הרבה מאוד מחשבות, התייעצויות, ושיחות, רציתי לשתף אתכם בכך שעוד קצת פחות מחודש, אני עוזב את רדיו ירושלים וכמובן, גם את "חומר מקומי". סופים, מטבעם של סופים, אינם נעימים בדר"כ, אבל במקרה שלנו, זהו סוף זמני. אני יכול להבטיח לכם שעוד נשתמע. אני בטוח ומבטיח שלקראת תוכנית הסיום אכתוב כאן שוב, אבל כבר עכשיו אני אנצל את ההזדמנות כדי לכתוב לכם שוב כמה שאני אוהב ומעריך אתכם. מאוד מאוד מאוד! הרי באמת, "מה אנחנו בלעדיכם"?! וזיכרו, תם פרק (ברדיו ירושלים), אבל זהו רק תחילתו של הסיפור :) אוהב המון!!!!! שבת שלום! פרנסיס.

../images/Emo7.gif

לא
[אני מקצרת במילים.. כי מרב שיש מה להגיד .. אין כלום!] מה אני יעשה עכשיו כל יום ב-8.. ואיפה אני אשמע מוזיקה טובה... בכל אופן.. לאן שלא תלך.. אנחנו אחריך.. אתה בן אדם מדהים! ואני מאחלת לך המווון בהצלחה! ונשמור על קשר.. יש פייסבוק

../images/Emo14.gif"אני אומרת תודה ואח"כ נושמת"../images/Emo14.gif

למוטי שהכי יקר לי בכל העולם, זאת מין תקופה כזאת שהמון מעגלים בחיים שלי נסגרים, שהמון תקופות מגיעות לסיומן. לימדו אותי לשחרר בחיים. אמרו שזו הדרך היחידה לא לחוש כבדות בכתפיים, כדי שנוכל להמשיך את החיים, כשאנו מהירים יותר מהם, ולא כפופים ודואבים מתרמיל עמוס בדברים ישנים, שרק נדמה שהכל בו חי ובועט. אבל זה לא פשוט לי לשחרר, אולי כי אני בן-אדם שנוטה לקחת הכל בקיצוניות, לטוב ולרע, ואולי כי באמת היה לי טוב קודם
. אין מילים שיצליחו לתאר כמה אני אוהבת אותך מוטי, וכמה אני אוהבת את "חומר מקומי". זה פשוט חלק ממי שאני, לא חלק קטן וזניח, אלא חלק בלתי נפרד ומשמעותי ממני. כשאני רחוק ממך, וכשלא שמעתי את התכנית כמה ימים, אני מרגישה איך געוגעים חודרים לחורים שיש לי כשאני בלעדיך, בכל אותם המקומות שאני מורכבת ממי שאתה. זה משהו שהוא כ"כ טבוע בי, לדעתי שכליום ב20:00 בערב אתה שם, יושב מול המקרופון ומשדר, כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד, למרות שעוד לא עברו שנתיים...
קשה לי לראות ולדעת שעוד מעט זה יהיה אחרת... זאת רק ההתחלה, זה ברור לי. אני יודעת מי אתה, כמה מקצוען אתה, כמה אתה מוכשר, וכמה יותר מהכל אתה בן אדם טוב שלא נולד כמוהו עוד אחד. אני באמת לא דואגת, זאת רק מקפצה לעידן חדש וטוב יותר אפילו מהקודם
אבל בינתיים.. אני כבר מתגעגעת
צפה לשרשור פרידה רציני בהמשך! אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד ים..

GuyHemed

New member
מוטי,

אני אומנם מכיר אותך רק שנה, ומאזין לתוכנית רק שנה אבל זו הייתה השנה הכי נפלאה שיכולה להיות שנה של מוסיקה נפלאה (וקריינות שלך חח) ואל דאגה, "חומר מקומי" לא תעלם, ואיתה גם לא יעלם מוטי פרנסיס גם אם לתוכנית הבאה שלך יקראו "חומר מחדש" או "פרנסיס בדרכים"
נמשיך להאזין לך אוהבים אותך מוטי! שיהיה בהצלחה בהמשך!

matanky

New member
../images/Emo10.gif

יותר מדי עצוב כדי שיהיה מה להגיד. מוטי אני בטוח במליון אחוז שזה ממש לא הסוף, וזו רק התחלה לדרך חיים חדשה במקום חדש. אני לא אפרט שוב כמה אני מודה לך על מי שאתה, וכמה הצלחת אז, לעזור לי לפתח לעצמי אישיות. ולגרום לי להיות מי שאני- ולהיות אח גדול. אני בטוח שנשמור על קשר, ומאחל לך הכי הרבה בהצלחה שבעולם!!

A t z a

New member
מוטי...../images/Emo80.gif

מאוד עצוב לשמוע שאתה עוזב, כי באמת שעשית עבודה מדהימה גם בעיניי... אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך דרכך, ומקווה שנשמע ממך...

אני בשוק!!!!!!!

מה אני אעשה עכשיו כל יום ב8?!
חבל לי.. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם.... ובאמת תודה לך על מוסיקה נפלאה והכל!

וואו...../images/Emo4.gif

אני אמנם לא מכירה כל כך הרבה זמן את התכנית, אבל היא באמת הייתה מקום ליוצרים צעירים שייחשפו שם, ונהנתי להקשיב כל פעם מחדש... אני חושבת שאין הרבה תכניות כמו זו.. וחבל לי שנגמר..
אני מקווה שתמשיך ותצליח במה שתעשה....

א ו ח נ ה

New member
מוטי אתה בן אדם מדהים

וזה בהחלט רק תחילת הסיפור, אין לי ספק שהמאזינים עוד ישמעו ממך - והרבה! חוץ מזה אני אוהב אותך מאוד ועצבני בטירוף אבל זה כבר לטל'

למעלה