בוקר טוב חברים!
נתחיל ב(איך לא)... מזל טוב! סוף סוף יוסי במקום הראוי לו! אני חייב לציין שכל הכבוד לכם! חלק ניכר מההצלחה של יוסי, זוהי ההצלחה שלכם! אני נוהג לסיים כל תוכנית שלי עם המשפט : "תודה לכם שהאזנתם, כי הרי מה אנחנו בלעדיכם" וגם כאן.. אמן בלי מעריציו ובלי האנשים שקונים את האלבומים שלו ונהנים מהחומרים שלו הוא כמעט כלום. אגב, אין לכם מושג עד כמה יוסי מעריך את מה שקורה כאן! זהו.. אוטוטו האלבום השני יוצא, ממש עוד 3 שבועות.. כולכם וכמובן גם אני מחכים בקוצר רוח, ואני יכול לספר לכם שיש למה! אתם הולכים להנות מאלבום שלא נשמע הרבה מאוד זמן במוזיקה הישראלית, שקצת מתחילה למחזר את עצמה בתקופה האחרונה. כרגיל כמו הכל אצל יוסי, אם משקיעים במשהו אז עד הסוף ולכן גם העטיפה תהיה מושקעת ויפה.. מי שראה את הסינגלים בטח יודע על מה אני מדבר... (הלוגו "יוסי אזולאי" הולך להשתנות מהאלבום הקודם אבל למשהו עוד יפה יותר!) דבר נוסף שאני יכול לספר לכם הוא שברגע שייצא האלבום תוכלו לשמוע את יוסי הרבה מאוד ברדיו י-ם: ספיישל, ראיונות, השמעות ועוד.. כל תוכנית שקשורה אליי-יוסי יהיה בה. הבטחה! זהו.. אני אקפוץ לביקור בקרוב, שוב מזל טוב ליוסי על המקום הראשון תודה לכם בשמו ובכלל, תמשיכו לעשות עבודה יפה וטובה! אריאל, אתה תותח! מוטי פרנסיס.