זה קצת דחוף....

kikona126

New member
זה קצת דחוף....

אני מכינה מחברת מסרים לכלה (למסיבת רווקות שלה) ובמקרה הכלה זאת אחותי
יש לכן רעיונות מה אפשר לכתוב (לא מסרים, כי מסרים יש לי, טוב בעצם אפשרי גם מסרים
) אני צריכה קטע של שיר יפה, או אולי ציטוט מהתנ"ך משהו שיהיה בכריכה הפנימית של המחברת. (זה ממש דחוף לי כי אין לי רעיון...) ובצד יש תצלום של המחברת שהכנתי (גנבתי קצת מהבד של השמלת כלה שלה
) וזאת המחברת מסרים הכי יפה שיצאה לי עד עכשיו!

paloma blanca

New member
לכי על ....

ברכת הכלה ..... ברכת הכלה אֱלֹקִים מוֹשִׁיב יְחִידִים בַּיְתָה. וַיֹּאמֶר אֱלֹקִים נַעֲשֶׂה אָדָם בְּצַלְמֵנוּ כִּדְמוּתֵנוּ. וַיִּבְרָא אֱלֹקִים אֶת הָאָדָם בְּצַלְמוֹ בְּצֶלֶם אֱלֹקִים בָּרָא אוֹתוֹ. וַיִּבֶן ה' אֶלֹקִים אֶת הַצֵּלָע אֲשֶׁר לָקַח מִן הָאָדָם לְאִשָּׁה, וַיְבִאֶהָ אֶל הָאָדָם. וַיְבָרֶךְ אֹתָם אֱלֹקִים, וַיֹּאמֶר לָהֶם אֱלֹקִים פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוֹ אֶת הָאָרֶץ. אַתָּה הוּא ה' הָאֱלֹקִים, הָקֵל הַגָּדוֹל הַגִּבּוֹר וְהַנּוֹרָא. אַתָּה עָשִׂיתָ אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ. אַתָּה הוּא יוֹצֵר הָאָדָם וְנָפַחְתָּ בּוֹ רוּחַ וּנְשָׁמָה, וּבָרָאתָ אִישׁ וְאִשָּׁה, וְרָשַׁמְתָּ בָּהֶם שִׁמְךָ הַקָּדוֹשׁ יוֹ"ד בָּאִישׁ וְהֵ"א בָּאִשָּׁה, לְמַעַן דַּעַת וּלְלַמֵּד אוֹתָם לֵאמֹר: זָכוּ – שְׁכִינָה בֵּינֵיהֶם. לָכֵן, אֲנִי הָאִשָּׁה הַנִּצֶּבֶת לְפָנֶיךָ הַיּוֹם, ה' הָאֶלֹקִים, אֶלֹקִים קְדוֹשִׁים, הַמּוּכֶנֶת וּמְזֻמֶּנֶת בִּקְדֻשָּׁה וּבְטָהֳרָה כְּדַת מֹשֶׁה וְיִשְׂרָאֵל עֲבָדֶיךָ לִכָּנֵס לַחֻפָּה עִם הֶחָתָן בַּעֲלִי, הִנְנִי מַפֶּלֶת תְּפִלָּה וְתַחֲנוּנִים לִפְנֵי כִסֵּא כְבוֹדְךָ בָּעֵת וּבָעוֹנָה הַזֹּאת, שְׁאַתָּה מוֹחֵל לִי וּלְבַעֲלִי עַל כָּל עֲוֹנוֹתֵינוּ וְחַטֹּאתֵינוּ וְאַשְׁמוֹתֵינוּ, כַּכָּתוּב: מָצָא אִשָּׁה מָצָא טוֹב, וַיָּפֶק רָצוֹן מֵה', וַעֲוֹנוֹתֵינוּ מִתְפַּקְּקִין עַל יְדֵי תְשׁוּבָה וּמַעֲשִׂים טוֹבִים וְחֻפָּה. יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי-פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ, ה' צוּרִי וְגֹאֲלִי.

paloma blanca

New member
וחוץ מזה ....

אם יש לכן בדיחות משותפות (את יודעת רק של שניכן) שמספיק רמז קל בכדי לגרום לכם .. לפרוץ בצחוק. או מאכל ששתיכן אוהבות או חוייה מיוחדת משותפת לכן.

kikona126

New member
זה באמת רעיון יפה!

ואני אשתמש בו. עכשיו יש עוד צד אחד למלא....

daimond1

New member
רעיון יפה ומקורי

את יכולה להוסיף שורות משירים שהיא / את אוהבות, ציטוט מסרט יפה ואהוב מזל טוב

איזה רעיון מקסים!!!

את יכולה לכתוב על זיכרונות ילדות שיש לך ממנה או להזכיר לה חלומות ודמיונות שהיו לה כשהיתה קטנה ולהראות מסלול חיים מאז ועד היום איך חייה נותבו עפ"י רחשי ליבה מילדות....
...הלוואי והיית אחותי...

kikona126

New member
טליה זה בסדר

אני מכינה כאלו מחברות גם לחברים ולא רק לאחיות. היא קיבלה אבל את ההכי יפה כי השתמשתי בבד של השמלה שלה. המחברת מכילה מסרים והרעיון הוא כל פעם לפתוח אותה על עמוד אחר ולקבל מסר. ויש גם עמודים ריקים אותם היא צריכה למלא לבד. (וגם המסרים הם אישיים, מורכבים מכל מיני חבילות קלפים וגם כאלו שאני מוציאה) גם לי יש אחת כזו אבל עדיין ניראת כמו קרטון... לא מצאתי בד מתאים...

למעלה