זה קצת מצחיק,

0 ע י ד ן 0

New member
זה קצת מצחיק,

אבל השאלה שלי זה איך מתבגרים אני אתאר את זה את זה קצת יותר לעומק אני בן 16 וזה לא שאני מסוג האנשים שאתה אומר שהם ילדותיים - להפך אני מרגיש אחראי, שקול ואת כל מה שנקרא בגרות, אבל בכל זאת - אני לא בוגר כזה במובנים של להבין אנשים ודברים כאלה. נגיד - אין לי את הבגרות לשבת לעזור למישהו ולתמוך בו. בד"כ מה שאני עושה זה מנסה להצחיק, מנסה להתייחס אל המצב בציניות (זה עובד וזה נחמד, אבל זה לא "בוגר") וככה זה בהרבה דברים. קשה לי להתייחס לדברים ברצינות. אם נגיד מדברים איתי על משהו שקשור אלי ואל האישיות שלי אני מנסה להתחמק מזה בציניות וצחוק וזה תמיד קורה. ואם אני מרגיש רע לגבי משהו, קשה לי לפתוח שיה רצינית עם מישהו (אל תחשבו שאני אף פעם לא רציני ואף פעם לא מדבר מהלב - זה קורה אבל לא תמיד). וגם - אני מצליח לראות את עצמי בקשר רציני-רציני עם מישהי - הנקודת מחשבה שלי על קשר כזה עם מישהי היא כמו הנקודת מחשבה של ילד בכיתה ו' על העניין. אז חשבתי אולי למישהו פה יש משהו להגיד על זה

Black Jane

New member
זה יבוא לבד, לדעתי

ואם אתה רוצה לגרום לזה לבוא, אז פשוט תבדוק את עצמך בכל מיני מצבים... שזה לא ישמע טיפשי
אבל נגיד אם כמו שאמרת מדברים איתך על משהו שקשור אליך/לאישיות שלך, תתמודד עם מה שמדברים איתך עליו..תמצא תשובה לכל מה ששואלים - וכשלא תמצא, תבדוק אותה עם עצמך... גם בכללי, אתה נער. תהנה מהנעורים, אתה לא חייב לחשוב 'בוגר'
בהצלחה.

goldy

New member
גיל 17, אמצע י"ב

פיתאום יבוא לך קו מחשבה של "אילו רק הייתי יודע זאת קודם".

goldy

New member
אז תרגיש בוגר במובנים של להבין אנשים ודברים

כאלה.

וואו אתה לא יודע כמה אני שמחה

שאתה מודע לזה!! לצערי יש המון שמתנהגים ככה והם פשוט לא מודעים לזה ותוקעים אחרים במצבים לא נעימים, ורק נראים לא קשורים לחיים. ברגע שאתה מודע לזה אתה יכול לשנות את זה.

W e n d u s h

New member
"השלב הראשון לפיתרון הוא המודעות לבעיה"../images/Emo3.gif

מצד שני - אין כאן בעיה. תראה, אבא שלי בן 40+ והוא עדיין ילדותי. אבל לא נראה שזה מפריע לו. אבל זה באמת דבר שמגיע עם הגיל. וכשזה יגיע.. תצטער שכבר אין בך את חדוות הנעורים ושאתה כזה רציני זה קשה, אבל כדאי לנסות להיות מרוצים מהמצב הנוכחי

למעלה