זה קצת קשור לשייגעצ..

תות15

New member
זה קצת קשור לשייגעצ..

אממ תגידו..ההורים שלכם שומעים את השירים שלכם? ואת שייגעצ? אתמול אבא שלי בא אליי ביציאה לצרוב לו כמה שירים של היהודים..

פרקשון

New member
חח אבא מגניב

ההורים שלי השבוע היו בלחץ כי לא מצאו את האלבום של הגיבעטרון... ולפני שיצאתי להופעה הם שאלו אותי אם יש להם שירים שהם מכירים זרקתי כמה לא הכירו כלום בקיצור סתומים בלומים

אצלי זה ההפך אני שומע של אבא

אני לוקח לו כל הזמן מהמחשב.......פינק פלויד, ביטלס, לד זפלין, REM
ועוד כאלה.....

תות15

New member
אה אגב..

ראית ת'הודעה שכתבתי לך בפורום צופים? בסוף סגרת על משו לגביי הגיוסים?

•No¥a•

New member
ככה זה גם אצלי ../images/Emo9.gif

לד זפלין, כוורת, רולינג סטונז וכו'.. למרות ששמעתי פעם את אמא שלי מזמזמת שירים של אביב גפן

פרקשון

New member
אם אבא שלי היה שומע

את הבטילס ואת הלד זפלין הייתי יורש ממנו יורם גאון אני לא מוכן לרשת

בצה17

New member
חיח אצלי זה משהו מיוחד

אבל שלי עדין מרוקאי אז הוא שומע ים תיכוני.. ועם זה הוא היה שומע פעם רוק(?!?) כל מיני גדולים של אותה תקופה חח לא ממש ידוע לי מי אלה.. הוא זרק לי פעם כמה שמות כבר אני לא זוכרת.. ואמא שלי הייתה שומעת - אלביס פרסלי, ביטלס ועוד של אותה תקופה חח היו לנו ממש מלא תקליטים מדהימים בבית של כאלה מאותה תקופה ופטיפון אבל האח האידיוט שלי לקח אותם עוד שהייתי ילדה וצעירה מכדיי לעצור אותו ונתן אותם למישהו :| שייגעצ ממש לא מעניין אותם כיום חח אבל עיברי לידר הם שומעים פה ושם וכמו כל אמא אז גם שלי שומעת אריק אנשטיין חח

סקוויד

New member
לא..

אבא שלי אוהב רק ת'שיר "בולברד אוף ברוקן דרימס" של גרין דיי והוא מכיר את אבא עורך דין ועוד כמה חלקים משירים - סתם כי זה הרבה מתנגן אצלנו..

חע...

מוזאר.... :\ אבאשלי שומע קצת סבלימינעל וזהו... ועידן רייכל. :\ אבל לפני כמה ימים הוא אמר מתי ההופעה של משמם? איכסה? אה שייגעצ.. זרקתי עליו מקל כביסה.. :]...

.

אממ קצת אמא שלי
אבל לא שייגעצ חח אממ אביב גפן מוניקה סקס ואיפה הילד חח היא תמיד מזממת שירים שלהם

Sheygets16

New member
../images/Emo6.gif

חחח, אמא שלי שומעת אייטיז ואבא שלי.. שומע חדשות, בעיקר.

invAsion

New member
המממ... ../images/Emo103.gif

אבא שומע זבל מזרחי. אמא לעומת זאת, היא תוצאה של 15 שנות חינוך - המכשפות, מוניקה סקס, עברי לידר, קספר, כנסיית השכל וכו'. אמא
.

ShEyGeTziT

New member
אצלי...

אבא לא מבין במוזיקה חח.. בדיוק עכשיו הוא אמר לי איכס על שיר של גרין דיי. בורות... ואמא למדה היא כבר מזמזמת שירים של שייגעצ ויודעת קצת מילים :]

dsol

New member
אמממממ...(טעים)

אפשר להגיד שבערך... כי אין להם ממש ברירה אחרת כי אני שומע עם ווליום גבוה לפעמים אני שומע אותם מזמזמים שירים ששמעתי שייגעצ לא ממש אבל פעם הבאתי לאוטו דיסק של שייגעצ והם דווקא אמרו שיש כמה שירים נחמדים

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifחחחח, אצלי...

אבא ממש ממש לא... הוא קורא לאביב גפן-"אביבה גפן" [
למרות שאני מתעצבנתתת אז לאחרונה הוא הפסיק]. אמא... היא אוהבת בעיקר פופ..ווסטלייף [כי אני אוהבת אותם
] דידו [אינלי מושג למה
], רובי וויליאמס, טייק דאת' ז"ל, הדלתות [טוב, לא ממש פופ] ורוק ישן-לד זפלין, ג'ימי הנדריקס וכל אלה.. את אביב גפן, היהודים ושייגעצ היא לא יכולה לשמועעעעעע! [וגם לא כל דבר אחר שאני שומעת, כמובן, חוץ מ"אור הירח"] ו..היא אוהבת את "מכה אפורה" כי ישלי פאנטון שלזה והיא מתקשרת אליי מיליון פעם ביום אז אינלה ברירה אלא לאהוב אתזה. היא אוהבת גם קצת ירמי קפלן, עברי לידר, ד"ר קספר...אבל בקטנה.
חפרתי

Michali17

New member
לא ממש למרות ש...

שמעתי את אמא שלי פעם מזמזמת איזה שיר של שייגעצ ועוד משהו... אני חייבת להודות שזה היה די מפחיד

Hezi The One

New member
אממ הם שומעים דברים בסגנון

"אילו ציפורים אשר עפות מעל ההר" או משהו כזה...הם אומרים שאפחד לא שומע שייגעצ והיהודים וכל זה
כשהזמנתי כרטיסים ליהודים אמא שלי שאלה את המוכרת בטלפון איך הם מכרו את כל הכרטיסים כי אפחד לא שומע היהודים וזה

למעלה