זה קרה היום פשוט צריך להביט בתמונה ולנחש מי השחיינים - לעומתם כל שבעת האחרים נשארו יבשים.
ג גדי אלוני New member 19/9/03 #1 זה קרה היום ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif פשוט צריך להביט בתמונה ולנחש מי השחיינים - לעומתם כל שבעת האחרים נשארו יבשים.
זה קרה היום ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif פשוט צריך להביט בתמונה ולנחש מי השחיינים - לעומתם כל שבעת האחרים נשארו יבשים.
ג גדי אלוני New member 19/9/03 #2 וזו השניה ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif
T talctalc New member 19/9/03 #7 תודה לאילן ולאלוהים לאילן על המסלול המצויין, ולאלוהים על מזג אוויר שטוב ממנו לא יכולנו לבקש.. וכמובן לשאר הרוכבים שעשו את הטיול למהנה
תודה לאילן ולאלוהים לאילן על המסלול המצויין, ולאלוהים על מזג אוויר שטוב ממנו לא יכולנו לבקש.. וכמובן לשאר הרוכבים שעשו את הטיול למהנה
I IlanShacham New member 20/9/03 #8 אני שמח שהכנסת אותנו בסדר הנכון ../images/Emo8.gif את מזג האוויר כמובן תאמתי מראש עם מי שהיה צריך. כ-מ-ו-ב-ן שנהניתי לרכב עם כל אחד ואחד מהחבר'ה שהגיעו היום (ולא רק עם גדי).
אני שמח שהכנסת אותנו בסדר הנכון ../images/Emo8.gif את מזג האוויר כמובן תאמתי מראש עם מי שהיה צריך. כ-מ-ו-ב-ן שנהניתי לרכב עם כל אחד ואחד מהחבר'ה שהגיעו היום (ולא רק עם גדי).
ה הפדלאה המפדלת New member 20/9/03 #9 ינעל הונטיל של כולכם ../images/Emo13.gif אני עובד ואתם חוגגים בכזה טיול ... ועוד עם מעיין ???? חכו חכו , עכשיו נעלבתי ! ואתה נחש הבלפרי עוד תיראה ממני מה זה. ברגשות איום הנובעות מתיסכול רכיבתי עמוק , הפדלאה
ינעל הונטיל של כולכם ../images/Emo13.gif אני עובד ואתם חוגגים בכזה טיול ... ועוד עם מעיין ???? חכו חכו , עכשיו נעלבתי ! ואתה נחש הבלפרי עוד תיראה ממני מה זה. ברגשות איום הנובעות מתיסכול רכיבתי עמוק , הפדלאה
נ נתן בלפר New member 20/9/03 #10 פדלאה נשמת אפי הפרח בחיי האור בעניי הצהוב באוזן שלי ועוד אל תדאג אני אפצה אותך
I IlanShacham New member 20/9/03 #11 למה מעיין אחד? היו שמונה... ומים קרירים ונעימים, ואיזה אוויר... אז מה אמרת, היית בחנות במקום זה??? אם אתה צריך יש לי כאן עוד הרבה מלח...
למה מעיין אחד? היו שמונה... ומים קרירים ונעימים, ואיזה אוויר... אז מה אמרת, היית בחנות במקום זה??? אם אתה צריך יש לי כאן עוד הרבה מלח...
B BikingViking New member 20/9/03 #12 היה ../images/Emo124.gif ע ש ר ../images/Emo45.gif אילן, נכנסת לנעליים גדולות... מצפה לטיול הבא
A alonaski New member 20/9/03 #14 טלטק דארלינג... ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר כמה אתה נראה חתיכי בבגדי הרכיבה החדשים שלך???.... יפה לך, אח שלי!!!! (אופס... סליחה על ה"אח שלי" - זה סלנג שנפלט לי!... = שייך לפורום FR-DH... )
טלטק דארלינג... ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר כמה אתה נראה חתיכי בבגדי הרכיבה החדשים שלך???.... יפה לך, אח שלי!!!! (אופס... סליחה על ה"אח שלי" - זה סלנג שנפלט לי!... = שייך לפורום FR-DH... )
ג גדי אלוני New member 20/9/03 #17 רגע רגע - עוד לא ראית אותי בבגדי הרכיבה החדשים/ישנים שלי ..... תיכף שולח תמונה
A alonaski New member 20/9/03 #18 תן לי לנחש... ../images/Emo13.gif אתה עומד להכניס את התמונה שלך מסדום עם חולצת רכיבה ותחתונים/בגד-ים...!
תן לי לנחש... ../images/Emo13.gif אתה עומד להכניס את התמונה שלך מסדום עם חולצת רכיבה ותחתונים/בגד-ים...!