זה ראש ממשלה זה? זה נמושה חסרת חוט

byzon

New member
זה ראש ממשלה זה? זה נמושה חסרת חוט

שידרה מפחד ממהומות ושלא ידע איך לטפל בהן? ראש הממשלה הכי פחדן שקם למדינת ישראל! מה הוא יעשה אם חלילה תפרוץ מלחמה אמיתית עם כל שכנינו? צריך להחליף אותו מהר כי המצב במזה"ת מאוד נזיל ואי אפשר לדעת מה יקרה מחר - אז צריך להיות מוכנים עם ראש ממשלה ועם שר בטחון אחר שידעו לתכנן היום, ולתת תשובות לסיכונים בעתיד

ביבי מנהיג ולכן אין מתפקידנו לומר

אני סמוך ובטוח שלביבי הפתרונות ומהגולן הוא לא היה יורד גם בשביל אלף שלום

trigotrigo

New member
ועובדה שהוא הציע זאת -

מנהיג? נשמע כאילו אתה נתין בדיקטטורה דמיונית

אני תומך בו ובעמדותיו!

מה הקשר לדקטטורה? היתי יושן בשקט שנתניהו היה מנהל את המדינה בכל זאת יש לי 2 ילדים ואני מודאג מאוד מהכיוון של אולמרט

כך זה כשמדובר בשטופי מוח

הם תומכים בעיניים עצומות במנהיג. גם אם הוא פאשיסט, שקרן ועושק עניים. ואפילו טאם הוא מתגלה ככישלון מהדהד שמפיל את המפלגה שלהם פעמיים לקרשים, ובפעם השנייה כמעט מעלים אותה מהמפה הפוליטית בארצם, שטופי מוח ימשיכו להאמין ולתמוך בו בעיניים עצומות עד לסוף המר שהוא יביא עליהם ועל ארצם. רק אז, ויש מקרים קשים שאפילו גם אז לא, הם יתעוררו.

nosharon

New member
זכותו של כל מי שמעוניין להתלהב מביב

הוא זה שיוצר סביבו את ההילה של כל יכול, הוא אדם ממגנט, שנותן אמונה למי זקוק לזה (ותראה לי אחד במדינה שלא זקוק לאמונה שיהיה טוב). הבעייה השנייה היא שיש לנו ואקום מנהיגותי. הוא נשאב לשם, כי הוא היחיד שנותן הרגשה שהוא יכול להנהיג ולשנות את המצב ה-XXX בו אנו נמצאים.

trigotrigo

New member
ביבי מצטיין ביצירת הילות,

הוא רק לא ממש מצליח לממש אותן. זו בעיה שיש לכל פוליטיקאי בארץ.

למעלה