זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש

green soul

New member
זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש

זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש...מסעיר...לוהט...וזה מגיע !!! ש ל ו ם -- ל כ ו ל ם !!! מה שלומכם ? אכן טוב לחזור בגדול לאחר הכנות במתחת לשטח לאירוע הענק שתערך בקרוב...ועכשיו יוצאים לאור עם הכרזה ראשונית... זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש...מסעיר...לוהט...וזה מגיע !!! מוסר לכם פרטים ראשוניים לאירוע בשם "תחרות פסטיבל סרטים" באירגון צוות TLP ובהשתתפות קבוצות חירשים וכבדי שמיעה בישראל. וזוכה הגאה בפסטיבל זו תצורף למשלחת המנצחת שתטוס לאנגליה ושם בנובמבר השנה תערך פסטיבל הסרטים בינלאומית ה-7 באנגליה עם ייצוג ישראלי הגאה. תחרות בינלאומי המדוברת באנגליה היא תחרות ה- 7 ומתקיימת בכל שנה ושנה ויהיה לנו לכבוד להשתתף בתחרות זו. זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש...מסעיר...לוהט...וזה מגיע !!! אירוע "תחרות פסטיבל הסרטים" תתקיים בחודש אוגוסט ועיקר מזה שאירוע זה תוארגן על ידי צוות TLP הידוע באירגון אירוע מלכת היופי 2002 שנערכה באפריל אחרון. אירוע "תחרות פסטיבל הסרטים" תיחשב כאירוע לאומי וישראלי ואנחנו כצוות ומשתתפי תחרות מבקשים מכולם "לנקות" את חודש אוגוסט מאירועים שנוכל אנחנו כמארגנים וכאנשים שמשתתפים בסרטים שונים להתרכז בהכנות לאירוע הגדול זה. בעינו זה כפרוייקט לאומי ודוגלים בהשתתפות באירועים עולמיים עם משלחות נבחרות. זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש...מסעיר...לוהט...וזה מגיע !!! בצוות שלנו היתה כמה שינויים מבניים, הודעה מסודרת תצא בקרוב. בהודעה זו תכלל גם פירסום הכרזה על שיתוף פעולה עם עמותה בישראל שתתשתף פעולה עם צוות TLP. הודעות בנושא "תחרות פסטיבל הסרטים" ייצאו עם הכרזות, אינפו, פרטים והכל תצא בשם צוות TLP. בברכה צוות TLP זה רועש...זה גדול...זה מסעיר...כובש...מסעיר...לוהט...וזה מגיע !!! ואכן.. זה כבר כאן... אנחנו שמחים ומשגרים איחולים לבביים למטה המאבק על סיום שביתת חירשים!

green soul

New member
היי...

כמו שאתם רואים הנ"ל את ההודעה שהצוות TLP פירסם לרגל המסיבה הקרובה... אז אני כאן, ורוצה לנצל את הזמן שלי להגיד לכל הקוראים כמה מילים... רוצה לומר קודם כל, שזו תהיה כמובן תחרות ענקית כמו התחרות מלכת יופי 2002 שהייתה באפריל האחרון שאסור לשכוח אותה... וכמובן שלתחרות הקרובה יגיעו גם עיתונאים וצלמים... ובתחרות הזאת הזוכה שיזכה עם הסרט שלו, יקבל פרס להשתתף בתחרות הסרטים בלונדון, וזה נשמע ממש כמו בהוליווד!!! אז... יאללה, תתחילו לזוז לעבודה ותעשו סרטים הכי טובים, הכי מצחיקים, הכי מקורים, הכי מרתקים והכי הכי... כמו שאתם יודעים ויכולים:) בהצלחה בקרוב!!! בברכה סלעית יצחקי.

saka

New member
למה

השורה הזאת נתקעת כמעט כל שתי שורות זה גדול מסעיר וכדו´? ד"א אם כבר ציינת, שזה מסעיר, לא צריך לציין שנית.

GuyMan

New member
יששש../images/Emo24.gif

יששש אני באנגליה ואני יכול לפגוש את חרשים ישראלים באנגליה ואשמח לעודד בהם

למעלה