זה רישמי... אני שונאת את איתן קריין!!! בגלל שהוא מתאהב בתרזה!! מסכנה גוון...
ה הצילצול New member 12/1/04 #1 זה רישמי... אני שונאת את איתן קריין!!! בגלל שהוא מתאהב בתרזה!! מסכנה גוון...
M moran14h New member 12/1/04 #2 אני לא שונאת אותו ..להפך אבל גם אני תומכת באיתן וגוון לנצח! תרזה ממש אבל ממש לא מתאימה ..ביחוד לא כמו גוון.
אני לא שונאת אותו ..להפך אבל גם אני תומכת באיתן וגוון לנצח! תרזה ממש אבל ממש לא מתאימה ..ביחוד לא כמו גוון.
L LauraLF New member 12/1/04 #3 ולפחותתת שהיו מביאים לה איזה חתיך שאית'ן וכל הקריינים יראו עלובים לידו
M moran14h New member 13/1/04 #8 טרורסיטה חחחחחחח ענק! ע-נ-ק! אהבתי! והיא התכוונה לגוון (נראה לי לפחות)
L LauraLF New member 13/1/04 #10 גווני באמת חמודה... חחח אני יודעת שאמרתי את זה יותר מידי פעמים בעמוד הזה אבל כנסו לגלריה היפה שעשיתי לה
גווני באמת חמודה... חחח אני יודעת שאמרתי את זה יותר מידי פעמים בעמוד הזה אבל כנסו לגלריה היפה שעשיתי לה
B Bow Wow2004 New member 13/1/04 #11 טוב, אין הרבה דברים שאפשר לעשות. בגן חיות למשל, בכלוב הקופים סתם לדוגמא, משו שעלה לי בראש, סתם... ככה זה פשוט עלה... בכל אופן כתוב שם במפורש לא להאכיל את החיות, אז זה אומר שאנשים לא מאכילים את החיות? ממש לא. נקודה למחשבה...
טוב, אין הרבה דברים שאפשר לעשות. בגן חיות למשל, בכלוב הקופים סתם לדוגמא, משו שעלה לי בראש, סתם... ככה זה פשוט עלה... בכל אופן כתוב שם במפורש לא להאכיל את החיות, אז זה אומר שאנשים לא מאכילים את החיות? ממש לא. נקודה למחשבה...
ת תמיד מישהי New member 13/1/04 #12 הוא בעצמו אמר... גוון הוא האישה היחידה שהכיר.. אז הוא התאהב בה. תרז'ה באה, אז הוא התאהב בה.. אני בטוחה שאם הוא יכיר עוד מישהי, גם לה יש מצב איתו.
הוא בעצמו אמר... גוון הוא האישה היחידה שהכיר.. אז הוא התאהב בה. תרז'ה באה, אז הוא התאהב בה.. אני בטוחה שאם הוא יכיר עוד מישהי, גם לה יש מצב איתו.
B Bow Wow2004 New member 13/1/04 #13 איתן התאהב בתרזה? תרזה הזאת היא ממש קוּפּה מהלכת כמובן אחרי כל הכסף שיהיה לה תודות להצטרפותה למשפ' קריין
איתן התאהב בתרזה? תרזה הזאת היא ממש קוּפּה מהלכת כמובן אחרי כל הכסף שיהיה לה תודות להצטרפותה למשפ' קריין
A AsHtOn GiRl 3 New member 13/1/04 #14 למה היא דווקא חמודה../images/Emo99.gif רק העיניים שלה מפחידות אותי קצת הם בולטות כאלו ולפעמים הן פשוט יוצאות לה מהחורים חחח
למה היא דווקא חמודה../images/Emo99.gif רק העיניים שלה מפחידות אותי קצת הם בולטות כאלו ולפעמים הן פשוט יוצאות לה מהחורים חחח
B Bow Wow2004 New member 13/1/04 #16 לא לא, לא קראת את הניקוד... לא קופה (KOFA) קופה (KUPA) - אם היא תתחתן עם איתן אז יהיה לה המון המון כסף...
לא לא, לא קראת את הניקוד... לא קופה (KOFA) קופה (KUPA) - אם היא תתחתן עם איתן אז יהיה לה המון המון כסף...
ס סתם עוד ילדה מהעולם New member 13/1/04 #17 אוי אתה מצחיקוש ../images/Emo6.gif אבל-- אני ממש לא מסכימה איתך.. אני אוהבת את תרזה...
א אני דוד New member 13/1/04 #18 אני לא מצחיקוש. אני מצחיקול! ובתור מלך הפורום אני מרשה לך לאהוב את תרזה. כי חוץ מטיפה שעירות יתר, היא פצצה!
אני לא מצחיקוש. אני מצחיקול! ובתור מלך הפורום אני מרשה לך לאהוב את תרזה. כי חוץ מטיפה שעירות יתר, היא פצצה!
B Bow Wow2004 New member 13/1/04 #19 מתחזה!! אם אני ידע מי זה אני יחסל!! אני מלך הפורום! אני ולא אחר! ואני הייתי זה שאמרתי ראשון שתרזה שעירה!!! בוש והיכלם!
מתחזה!! אם אני ידע מי זה אני יחסל!! אני מלך הפורום! אני ולא אחר! ואני הייתי זה שאמרתי ראשון שתרזה שעירה!!! בוש והיכלם!
ס סתם עוד ילדה מהעולם New member 13/1/04 #20 חחחח כן טוב אוקיי מה שתגיד.... אפשר לראות שאתה אותו בנאדם אבל טוב נו... היא לא שעירה... יש לה שיער מהמם! בסידרה כמובן... היא מאוד יפה שם לדעתי... יש לה יופי מיוחד כזה!
חחחח כן טוב אוקיי מה שתגיד.... אפשר לראות שאתה אותו בנאדם אבל טוב נו... היא לא שעירה... יש לה שיער מהמם! בסידרה כמובן... היא מאוד יפה שם לדעתי... יש לה יופי מיוחד כזה!