זה רק אני או שגם אחרים שמים לב

חול1

New member
זה רק אני או שגם אחרים שמים לב

שלאחרונה שוב ושוב מפרסמים אותם אנשים את אותם ספרים? וכל זאת כל כמה ימים? אם לעוד מישהו זה מפריע (ולהערכתי לא מוסיף יותר קונים) אז אולי כדאי ליצור כלל או נוהג שלא ניתן לפרסם אותם ספרים יותר מפעם בחודש למשל. זה מרדד את הפורום לדעתי וחבל. אשמח לשמוע תגובות שאר החברים. דרך אגב, בעבר היה על זה שרשור אבל בכ"ז אציין שוב כמוכר שגם קונה: כשאני רואה ספרים למכירה ללא שקיפות במחיר אני כלל לא יוצר קשר גם עם יש שם ספר שמתאים לי. שגעון פרטי שלי? או שאחרים נוהגים כך גם? אשמח לראות מחירים ברשימות הספרים המופיעות בפורום.

dos torres

New member
אולי פשוט

במקום לפתוח שרשור כל 3 ימים, פתיחת השרשור תהיה דינאמית ותתבצע בהתאם לעומס השרשור, וכך לא יווצר מצב שישנן 2 רשימות זהות פתוחות. זה הכל. לגבי שקיפות מחירים, לדעתי זה עניין אישי של כל אחד. ומה אם הוא גמיש במחיר לדוגמא? או מוכן להתפשר בהתאם לקונה (סטודנט/נער וכו')?

פּלפּל

New member
תודה שהעלת את הנושא לדיון

נשמח לשמוע תגובות, הצעות ורעיונות נוספים. עקב מגבלה כלשהי (טכנית), תגובה עניינית תובא בהמשך.

sevron

New member
יש לי הצעה מתבקשת

שרשור נפרד למוכרים בלבד, שתועבר למאמרים שמורים

galsamu

New member
מאוד מאוד מאוד מאוד מציק

או שיהיה פורום נפרד לדיסקים ופורום נפרד לספרים. או שהנושא של כל הודעה יהיה ספרים או דיסקים או שסתם להפסיק עם השרשורים האלה וכל אחד יכתוב לא כחלק משרשור אלא הודעה שלא קשורה לכלום ורק שהיא יורדת ועוברת כמה דפים אחורה הוא ייכתוב אותה שוב. ככה זה דרעק! זה נותן אשליה שהפורום הרבה יותר פעיל ממה שהוא כשלמעשה כל ההודעות חוזרות על עצמן...

דנטל

New member
בעמוד נכנסים 15 שרשורים

אם כל אחד יפתח הודעה בנפרד, ביום אחד יתמלא פה לפחות עמוד אחד, כך שאתה רק יכול לצפות שבמקום שאותן הודעות יחזרו על עצמן פעם ב- 3 ימים, הן יחזרו על עצמן כל יום. ברגע שגולשים יראה שההודעה שלו לא נמצאת בעמוד הראשון, או נמצאת בתחתיתו, רובם יפתחו הודעות חוזרות נוספות.

חול1

New member
עד עתה אלו שבחרו להגיב מייצגים את

גישתי, כלומר, שהנוהג הזה נפסד.יש גם הצעות לשינוי. אוסיף הצעה: מנהלי הפורום יכולים לקבוע כלל. למשל: שפרסום רשימה לא יעשה יותר מאחת ל 3 שבועות בפורום זה. כמו בכל כלל בפורום יכולים המנהלים לקרוא לסדר מי שעובר על הכללים וגם למחוק הודעות למי שלא נענה לקריאה לסדר.יש גם אפשרות למנהלי הפורום לבצע סקר בנושא (קיוותי שיותר חברים יתיחסו לדיון) ורק אח"כ לגבש כלל שיאפשר לנו להמשיך ולהנות מפורום נעים זה. ומה דעתכם על נושא רשימות ספרים למכירה ללא מחיר?

diego5

New member
זה פורום של מכירת ספרים

בלי לפגוע המנהלי הפורום ששומרים על סדר מופתי. זה פורום רדוד מבחינה שפה אנשים מפרסמים רשימות של ספרים ותו לא. יש לי 70 ספרים שאני מחפש ו-6 ספרים להחלפה ולוקח לי בערך דקה לעבור על הדלתא של ההודעות שנוספו לעץ העליון של מכירת ספרים. לדעתי זה נוח מאוד. אף אחד לא מחפש בהיסטוריה של הפורום וזה מאלץ אותי להקפיץ את הרשימה כל כמה ימים. רשימות ספרים? אני מעדיף מתומחרות תודה.

למעלה