זה רק אני או שהיחס במחלקות המנהלתיות הוא

Hermione1382

New member
זה רק אני או שהיחס במחלקות המנהלתיות הוא

בלתי נעים בעליל? דיברתי היום גם עם המחלקה לאישורים וגם אם המחלקה לשכר לימוד וקיבלתי הרגשה כאילו אני מטריח אותם ומציק להם ומי אני בכלל שאני מעז להרים טלפון ולשאול שאלה. אני לא מדבר על זה שהמזכירה במחלקה לאישורים פשוט נתקה לי באמצע את הטלפון. האם זה רק אני? או שלא? אני מבין שיש להם הרבה עבודה (לכולנו יש וזה לא מונע מאיתנו את היכולת הבסיסית לאדיבות) אבל זה לא מצדיק ניתוק טלפון וחוסר הקשבה בשום אופן :) לעומת זאת כשהתקשרתי למזכירות המחלקה שלי בפעם המיליון כדי להיות בטוח שהקורס היחיד שלי היום לא מתקיים ושלא אבוא סתם מפתח תקווה, המזכירה היתה סבלנית חמודה ואפילו זיהתה את קולי - חמודיזה... :)

d o o v i d

New member
זה לא שיש להן יותר מדי עבודה

פשוט יש להן קביעות אז אי אפשר לעשות להן כלום. לכן מבחינתן עדיף להן לא לעבוד כי זה לא שאפשר להעיף אותן מהמשרה שלהן. למזלנו יש גם מחלקות שבהן הפקידות (קוראים לזה רכזות או מנהלות מחלקה) לא חושבות כך (או שאין להן קביעוות
)

IdanXP

New member
לא יודע לגבי שכ"ל... אבל לגבי מחלקת אישורים..

אני מסכים. הייתי שם כמה פעמים והמזכירות עשו טובה שהסתכלו עליי בכלל...

stkachov

New member
במעונות דווקא

רוב הצוות מאוד אדיב ונחמד. במיוחד קרן...

miziel

New member
איך כדאי להוציא אישור לימודים ומערכת

אני צריך להוציא אישור לימודים ועל הדרך גם חשבתי להוציא מערכת שעות(הבנתי שצריך את זה לכל מיני דברים) איך אפשר להוציא אותם מבלי לחכות שם שעתיים? אולי להגיע בשעת הפתיחה -9:00? האם אכן זהו האישור שצריך? כנ"ל לגבי ת.סטודנט - מתי העמדה נפתחת? חשבתי להגיע מוקדם ולחטוף אחת!

flutter girl

New member
להגיע בשעת הפתיחה

9:00-10:30 או 13:00-14:30 אני לא בטוחה מתי שעת הפתיחה לתעודת סטודנט, אבל תמצאי איזה פרטנר שישעשע אותך בזמן שאת מחכה, זה מה שעשינו ודווקא היה נחמד.
לדעתי הם פותחים את הסטנד די מוקדם.

salt of earth

New member
צודק

בשביל להקליק הדפסה של אישורים הן כאילו עושות לנו טובה. וזה לא שיש להם הרבה עבודה
הלכתי להוציא אישור ואז המזכירה שיושבת עם השיער השחור התייחסה אליי מה זה בגועל נפש. הגעתי עליה וביקשתי אישור סטודנט ואפילו חייכתי בשביל הסיפתח הטוב ואז אמרתי את מספר תעודת הזהות אבל התבלבלתי בספרה אחת והייתי צריכה לחזור שוב ולהגיד את המספר שוב והיא עושה לי "איףףףףףףףףףף"
עם איזה תנועה בראש וגלגול עיניים
מה בסך הכל קרה. כאילו סליחה שאני צריכה קודם כל לשלוף את המספרים בערבית ואז לתרגם אותם לעברית ואז לומר אותם מול המזכירה העצבנית וסליחה באמת שהתבלבלתי ואמרתי ספרה לא נכונה, אפשר לחשוב שזה סוף העולם. וזה לא שהיה תור גדול מחכה בחוץ וזה כולה איחור של שנייה אחת
בעצם את כל המזכירות של מדור האישורים צריך לשלוח לאיזה קורס של יחסי אנוש והומניות. לעומת זאת המזכירות של החוג שלי מאוד חמודות

amitk80

New member
יחס קקה באוניברסיטה

היחס באוניברסיטה לסטודנטים הוא קקה. הגיע זמן שיפנימו שהם צריכים לתת לנו שירות ולא אנחנו להם. אנחנו דואגים למשכורת שלהן! !

miziel

New member
יש! הגעתי בשעות הפתיחה וסיימתי את שניהם תוך

20 דקות! הידד

Hermione1382

New member
טוב אז זה לא רק אני :)

דרך אגב מאחר ולא שלחו לי בזמן אישור תלמיד נאלצתי לבוא במיוחד מפתח תקווה (לצערי אני לא בא ללימודים כי כל הקורסים שלי הם של מרצי סגל בכיר ועל כן לא מתקיימים גרררררררררררררר....) לאוניברסיטה לקחת תעודת סטודנט. כמובן שידעתי שאין מצב שאגיע בשעות הפתיחה של המחלקה לאישורים כדי לקבל את האישור במקום חס וחלילה אז התקשרתי למחלקת שיכפול ששם מוציאים תעודת סטודנט - הם אמרו שכעיקרון הם פועלים עד שתיים - הסברתי להם שסיימתי לעבוד עכשיו ואני אגיע לחיפה בסביבות שתיים וחצי רבע לשלוש והם אמרו שאין בעיה וטשאני יכול להגיע. הסוף עקב עיכוב ברכבת הגעתי בשלוש למקום ובכל זאת התקבלתי בצורה אדיבה ונעימה ועשו לי את תעודת התלמיד :) אחרי האיכסיות של מדור אישורים זה בהחלט שינוי מרענן שמחלקה מנהלתית מראה שאיכפת לה ומנסה לעזור לך :) דרך אגב - המחלקות המנהלתיות בירושלים ובתל אביב (לפי מה ששמעתי) לא עולות ביחס שלהם על אלו של חיפה - אז צרת רבים חצי נחמה :)

למעלה