זה רק אני או שהלחימה בשאדו אוף מורדור עשוייה יותר טוב מ...

זה רק אני או שהלחימה בשאדו אוף מורדור עשוייה יותר טוב מ...

בארקם נייט?
ברור לי שהלחימה משאדו אוף מורדור היא העתק ברור של משחקי הבטמן הקודמים אבל יש מצב שהם שיפרו את הנוסחה ואפילו התעלו עליה גם משל הבטמן החדש...
המכות אומנם בארקם נייט נראות מרשימות יותר אבל במורדור לדעתי המערכת קרבות זורמת יותר ומגיבה יותר טוב...
חוץ מהפרט הזה ארקם נייט מתעלה על מורדור בכל השאר...לדעתי מורדור בכלל הוא משחק די בינוני...
אגב כרונו ביטלתי את מצב המשחק בTV ועכשיו המשחק בהחלט נראה טוב יותר...

evilplate

New member
לא מסכים

פה המערכת מרגישה יותר מפותחת עם יותר אפשרויות, והיא גם מאתגרת יותר מבחינת סוג האויבים שזורקים לך, אני משחק גם על הרמה הקשה בניגוד למורדור שהציע לי רק נורמל.
גם יותר מספק לדעתי לחבוט בהם עם אגרופים מאשר להרביץ עם חרב, יש הרגשה של יותר ״פאנץ׳״ אם אתה מבין למה אני מתכוון :)
&nbsp
אולי חסרה לך האלימות של מורדור אבל חוץ מזה המערכת של באטמן מרגישה לי הרבה יותר כיפית ומגוונת.

אני אהבתי את של ארקהם נייט הרבה יותר.

אני מרגיש שהmove set של באטמן הרבה יותר מספק אותי, ומגוון. המשחק גם ממש מזכיר לי את סליפינג דוגס. יש פה אפילו את השימוש בחפצים
של הסביבה בלחימה.

חוץ מזה אני חושב שזה עניין של העדפה, אתה ממש אוהב משחקים כמו AC אז נראה לי שאתה טיפוס של חרבות יותר :) אני כמו איוול במקרה הזה
ומעדיף קרב מגע עם הקומבואים שלי, בגלל משחקי מכות קומבואים בעיני תמיד מתקשרים למשחקי מכות וקרבות מגע,אז המערכת של באטמן
מרגישה לי טבעית ו "נכונה" יותר במשחק כמו באטמן.

החיסרון הוא ששניהם קלים...

למעלה