זה רק אני או שהפייסבוק השתגע היום?

א ו ר3

New member
זה רק אני או שהפייסבוק השתגע היום?

לכל עמוד שאני נכנסת הוא מבקש ממני לוג אין וגם שאני מנסה להוציא הודעות מהאינבוקס הוא מקפיץ לי מלא הודעות OOPS זה גם אצלכם ככה... ?

Tali1912

New member
גם אצלי

יותר מזה פתחתי אתמול כרטיס פייס לגולש וההרשמה היתה כמו צירי לידה
, אין אפשרות לכתוב בקבוצות, אין אפשרות לאמת קוד זיהוי <האותיות והמספרים, אוחחח איזה טירוף מעצבן זה,איך נפתרים מזה> בחשבון פייס שלי זה כבר הסתדר, כל פעם שמנסים לכתוב על הקיר של הקבוצה, זה לא מזהה את הקוד זיהוי של האותיות והמספרים.

א ו ר3

New member
אה יופי עכשיו אני רגועה ../images/Emo13.gif

למרות שזה עדיין מחרפן למכורת פייסבוק שכמותי

meital always

New member
../images/Emo178.gif בעיות גלישה

האם מדובר בפייסבוק בעברית או באנגלית? אם בעברית- עברי לגרסה האנגלית, כי בגרסה העברית יש עדין המון חבלי לידה. אצל חלק היא עובדת חלק ואצל חלק גורמת לבעיות ונפילות, אמנם רק בחלק מהזמן או מהשימושים אבל זה עדין מעצבן. אם מדובר בגרסה האנגלית והבעיה עדין לא נפתרת- חזרי לכאן.

meital always

New member
אם כך-

יש סיכוי טוב שמדובר בתקלה זמנית באתר או בחשבון שלך. בצעי logout לפייסבוק, רצוי אפילו לבצע Restart למחשב. מחקי קבצים זמניים ועוגיות (יודעת איך?) ואז כנסי שנית. אם הבעיה חוזרת נסי להיכנס שוב בשלב מאוחר יותר. מאחלת לך שהבעיה תיפתר, אם לא זו כנראה תקלה בחשבון שלך ותהיי צריכה לפנות אליהם ישירות.

א ו ר3

New member
ניסתי להתחבר ממחשב אחר

וזה אותו דבר, אז אין סיכוי שזה בעיה במחשב ... טוב נו אם זה ימשך מחר אני אפנה אליהם ישירות. תודה...!

למעלה