לספיישל ה-50 ולספיישל חג המולד אני לא חושבת שהוא היה יבשושי או שמעליב שהוא לא היה יותר גרנדיוזי, אבל כן ציפיתי למשהו יותר גרנדיוזי, אני מסכימה.
אישית הייתה מקווה לעוד דוקטורים (למרות שאני לא בטוחה כמה זה אפשרי), וגם אם היה אפשר להכניס איכשהו עוד companions. הייתי רוצה לראות את האינטרקציות בין דוקטורים ו-companions "לא קשורים". זה גם משהו שהיה לי עצוב באיזה שבילי פייפר לא הייתה רוז בספיישל, למרות שאני חושבת שהרעיון להכניס אותה להספיישל אבל בתפקיד אחר היה מצויין, כי אני חושבת שיפה הסוף שהיה לדמות שלה נשאר הסוף, ובכל זאת יש משהו שקשור אליה פה. אני זוכרת שהתרגשתי לקראתה כשחשבו שהיא רוז בספיישל, אבל חששתי מהסיבה הזו. אחר כך גם קראתי שמופאט אמר שהוא רצה להחזיר אותה אבל חשב שהסוף של רוז זה משהו שלא כדאי להוסיף לו. אז מצד אחד אני מאוד מסכימה איתו, מצד שני- סיבה עיקרית ללמה כן היה לי עצוב במידת מה שהיא לא הייתה רוז- קיוויתי לאינטרקציית רוז/קלרה (למרות שאני כן שמחה שהיה את האיזון של לשלב אותה אבל לא בתור רוז, יותר משאני עצובה על זה).
דרך אגב, זה מזכיר לי ביקורת אחרת שמאוד מסקרן אותי מה חושבים עליה- החזרת גליפריי- בעד או נגד? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שזה מפריע להם כי הם התחברו לסדרה דרך ה-time war. מצד שני, נתקלתי גם בכמה מעריצים של הסדרה הישנה שקיוו שיחזירו את גליפריי איכשהו. אני גם זוכרת שלפני שנתקלתי בהודעות האלה חשבתי "מה, בסדרה הישנה אין את ה-time war? יש עוד timelords? ואז חשבתי שלאנשים שראו בסדר כרונולוגי ההיפך בטח מוזר.
אני אמביוולנטית. בפרק זה מאוד ריגש אותי. בכיתי מהתרגשות כשהם הצילו את גליפריי, אחר כך כבסצנה בגלריה, אבל כך ב-voice over של מאת סמית'... וזה גם מאוד מסקרן אותי. אני חושבת שזה כיוון עלילתי מעניין. מצד שני, אני חושבת שגם אני התחברתי לסיפור ה-time war ועכשיו זה יהיה שונה. חברה שלי גם אמרה שזה הפך את הדוקטור לאפל והיא אהבה את זה, והיא חושבת שזה שינה את זה. אני לא בטוחה שאני מסכימה איתה לגמרי, כי לדעתי להחזיר את גליפריי לא חייב להיות סיבה לזה שהדוקטור לא יהיה אפל, אם הוא לא יהיה אפל.
בנוגע לספיישל חג המולד- אני חושבת שהפריע לי שהוא בסגנון שונה מכל הספיישלים הקודמים. גם ספיישל חג המולד הקודם היה לדעתי בסגנון שונה, אבל אליו מאוד התחברתי. אני גם חושבת שמפריע לי שאני לא חושבת שהדוקטור או קלרה עשו בו משהו ממש מתוחכם (אני חושבת שלא תמיד צריך תחכום ושזה גם לא תמיד טוב, אבל אני חושבת שברוב הפרקים יש לפחות קצת יותר תחכום מאשר כאן)- נראה לי גם שהפריע לי ספציפית שהניצחון הגדול בסוף היה ההתחדשות, שגם הושגה די בקלות לדעתי- למרות שכן אהבתי את הדינמיקה ביניהם שם, וגם ממש אהבתי את איך שקלרה התעקשה להישאר.