זה רק אני או שכל העונה האחרונה

avishem

New member
זה רק אני או שכל העונה האחרונה

או יותר נכון מהרגע שגבריאל התחילה להלחם כמו שצריך אז הם סטרו המווווון פרקים מהעונות הקודמות?!? כי בעונות הקודמות היו פרקים שכאילו בעתיד... ושם גבריאל שוב הייתה כזו ג´יפית... שלא נדבר בהשוואה לפרק האחרון... מה שגם סוטר את כל המהות של גבריאל בסידרה!!! היא תמיד הייתה אמורה להיות הריגשית שכותבת שירים (עד העונה האחרונה). ואני לא זוכר באיזה עונה זה היה- פרק שמתרחש בעתיד (הווה שלנו) וזינה הייתה חוקרת במצרים ומצאו שם את הצ´אקרם בתוך קיר והיא הוציאה אותו... עכשיו זה היה הצ´אקרם הישן (של אותם פרקים) אבל ברגע ששני הצ´אקרמים התאחדו הוא שינה צורה (לצורה הנוכחית) אז אם הפרק התרחש בעתיד מן הסתם זה היה צריך להיות אחרת.... אפילו בפרק לפני שבוע שמצאו את המגילה של זינה וארס ושהם "נשואים" גם אז גבריאל הייתה ממש סתם!! אבל למעשה היא צריכה לדעת כמעט כל מה שזינה יודעת אז למה היא לא יכלה להלחם גם בארס!!! ועכשיו שאלה... מה זינה ידעה שגבריאל לא??? היא לימדה אותה את הצביטה, אבל לא לימדה אותה את שאר נקודות התורפה. (היה פרק עם עשרת הדברות והיא ועוד אחד נלחמו בזה , נוווו אחד הפרקים עם מלך הגנבים). אני לא שואל מלשון חידה אלא מלשון רוצה לדעת.

Dafi the Mighty

New member
בזינה תמיד סתרו דברים...

זה לא לאחרונה, זה מאז ומתמיד (יש דוגמאות בשפע!) והקטע שגבריאל היא תמיד הייתה אמורה להיות הרגשית שכותבת שירים- היא פשוט השתנתה ולמדה מזינה הכל עד שהפכה להיות לוחמת לדוגמא. היא עדיין משוררת, אבל היא השתנתה מילדה קטנה ותמימה ללוחמת כמו זינה. כן, והעניין מהפרק The Xena Scrolls שמל מוציאה צאקראם ישן ואח"כ יש צאקראם חדש, כן, טונות של סתירות כמו שאמרתי מקודם. ואני לא אדבר על סול פוססיון, כי זה כל כך לא הגיוני... זה סותר כל כך הרבה דברים... אתה צודק עם הפינץ´ שאפשר להשתמש בזה בעוד מקומות, אבל אולי זה עניין של אימון שעם הזמן כשאתה יודע לעשות את זה בצוואר אתה כבר יכול לעשות במקומות אחרים, אין לי מושג...
אבל הרעיון עצמו היה שגבריאל תדע לעשות את הפינץ´.

למעלה