זה רק אני או שלעוד כמה השתנה הדף

מיקמיק23

New member
זה רק אני או שלעוד כמה השתנה הדף

של הפייסבוק הראשי.... ? הממשק החדש שפייסבוק שיפץ ממש ממש לא נוח לשימוש , (והם שיפצו את משחק הגולף שאני מכור אליו אחרי שקבעתי שיאים ) ואני רוצה לחזור לממשק הקודם והנוח והרגיל. האם יש דרך לעשות זאת ? משום מה יש לי חברים אני חושב שלא השתנה להם . תודה רבה למשיבים , ומיטל התותחית =)

MadManIII

New member
מצטרף לבקשה!

הממשק החדש גרוע, אני יודע שלשאר המשפחה שלי יש את הממשק הישן והטוב

meital always

New member
../images/Emo77.gif התצוגה החדשה בפייסבוק

לאחרונה פייסבוק החליטו לשנות את התצוגה והתצורה של הדף הראשי ולהוסיף עוד כמה אפשרויות. השינוי נכנס אל הגולשים בהדרגה, כך שכרגע רק חלק (קטן) רואים אותו ובהדרגה גם שאר הגולשים ימצאו אותו אצלהם. זאת הסיבה שכרגע חלק כבר רואים את הדף החדש וחלק לא. כמו השינויים שהיו בעבר, וכמו שינויים שנעשים גם פה בתפוז מפעם לפעם, יהיו הרבה שיאהבו את זה והרבה שיקטרו על זה. זה בעיקר ענין של הרגל, מי שהתרגל לדף בצורה וסדר מסויימים- קשה לו להתרגל לסדר עולמי חדש. דרך אגב, גם התצוגה שהיתה עד היום, ושפתאום כולם אוהבים- היא תוצאה של שינוי של מה שהיה לפני כשנה, וגם אז ביום שזה השתנה- הרבה קפצו וכעסו והנה כולנו התרגלנו. בפייסבוק טוענים שזה כתוצאה מבקשות ומשובים של הגולשים כך שזה אמור דוקא להשביע את רצוננו. נחיה ונראה אם זה אכן כך...

טעמית

New member
שונאת שונאת את הממשק החדש

של הפייסבוק. שיחזירו את הישן, הוא מה זה לא נוח.

meital always

New member
לא הייתי בונה על הלינק הזה...

גם אם זה עובד כרגע (ואני בספק), זה רק בגלל שהממשק הישן עדין פעיל, כי פייסבוק מעבירים את הגולשים בהדרגה אל החדש וחלק עדין גולשים בישן. בעוד מספר ימים הפלטפורמה של הישן לא תהיה זמינה יותר וקשה לי להאמין שטריקים כאלה יעזרו.

רותי278

New member
אוי לא..

מישו מוכן להסביר לי איך לחזור לפייסבוק הישן? או איך משתמשים בלינק? ממש ממש תודה=]

meital always

New member
רותי-

פייסבוק לא מאפשרים לחזור לדף הישן. לגבי הלינק הזה אל תקחי אותו יותר מידי ברצינות, הוא לא יעזור לך. אולי לכמה ימים הקרובים (וגם לגבי זה אני בספק), אבל לא להמשך. באופן טבעי שינויים מהסוג הזה מאד לא נוחים להרבה מהגולשים, כי אנשים התרגלו לעיצוב ולמראה הקודם, כך שניתן להבין אותך... אבל מכיוון שזה המצב כרגע, אני מציעה לך פשוט להתרגל לדף החדש. אחרי קצת בדיקה תראי שאין בו הרבה שינויים משמעותיים חוץ מאחד, ולעיצוב החדש את תתרגלי הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. אותו דבר קרה אחרי השינוי הקודם שהם עשו, ואחרי השינוי שתפוז עשו פה לפורומים לפני שנה ולא חסרות עוד דוגמאות, מתרגלים מהר מאד לשינויים, זה רק עכשו נראה כל כך נורא. סורי שאני לא יכולה לעזור מעבר לזה...

למעלה