זה רק אני, או שפאריס הולכת ונהית דומה לדודה

EB10000

New member
זה רק אני, או שפאריס הולכת ונהית דומה לדודה

לה -טויה? זה אמנם מוכיח לכל הספקנים שהיא אכן הבת הביולוגית של מייקל.. אבל למרבה הצער זה גם פוגע ביופי המבטיח שהיה לה לפני כמה שנים.. היא, כמו פרינס הולכת ומתכערת מיום להיום... מקווה שזה רק מצב זמנית של גיל ההתבגרות, כמו שהיה למייקל בגיל הזה... כבר עדיף שהיא תהיה דומה לאמא שלה מאשר ללה טויה... מקווה רק שהיא לא תהפוך לעוד פאריס הילטון או תלך בעקבות דודה לה טויה בכיוון הפליבוי...

abigaillovesmj

New member
האמת בעיני היא ממש דומה לליסה מארי חחח

ולדבי (שזה לא אפשרי בעליל חחחח)

spirit0805

New member
פאריס מהממת!!

על מה אתם מדברים, פאריס הזאת שוברת לבבות קטנה, היא מושלמת!

morigo

New member
איזה כיף לדעת שאני לא היחידה

אני חושבת שהיא לא כ"כ יפה כבר כמה זמן, רק שלא היה לי נעים לצאת מהארון...
אני כן חושבת שהיא הייתה יפה כילדה, אבל ככל שהיא מתבגרת, היופי שלה נעלם מבחינתי... מה גם שילדה בת 14 לא אמורה להתלבש צמוד כמוה ולשים איפור מוגזם כמוה...
אבל חוץ מזה, היא ילדה מדהימה... אבא עשה עבודה טובה

THRILLERiTa

New member
רק תגובה קטנה..

היא דווקא מתלבשת נורמאלי, כמו כולם, לא צמוד לא כלום, טישרט וג'ינס..ועיפרון בעיניים זה לא איפור מוגזם בכלל, במיוחד לא לנערה בת 14, זה סה"כ עיפרון שמדגיש את העיניים המדהימות שלה.
בגדול, היא ילדה יפה ותגדל להיות עוד יותר יפה. רק נקווה שכל הילדים ישארו כמו שהם עם החינוך שגדלו עליו ולא יתדרדרו.

זה לא קצת הזוי

לבקר את המראה של הילדים של מי שידוע שסבל כל כך מזה שביקרו את המראה שלו כשהיה קטן? ובמיוחד בגיל ההתבגרות?
נכון שלא כתוב פה שומדבר נוראי אבל עדיין נקודה למחשבה...

spirit0805

New member
בדיוק מה שאני חשבתי....גם מייקל..

נורא סבל בילדות שלו ובמיוחד בגיל ההתבגרות מהצקות מאבא שלו וכל מיני כאלה (למרות שהוא היה מושלם כבר מההתחלה לדעתי), היו יורדים לו על האף, היו לו פצעונים נוראיים שהיו כל הזמן יורדים לו לחיים בגלל זה, אישה אחת דוחה שלא יכלה לשלוט בעצמה כשראתה אותו עם הפצעונים אמרו "איוווווווו, מה קרה?" ממש בפניו...מייקל נורא סבל מביקורות לאורך כל חייו, גם בגלל גיל ההתגברות שלו שהיה לו די קשה בגלל כל הפצעונים, גם פתאום העור שלו הפך ללבן, גם כל הזמן אמרו שהוא עשה ניתוחים פלסטיים...
כל זה, ובהחלט נכון, אין לנו זכות לשפוט את הילדים האלה, הם ילדים מקסימים, מחונכים, בעיניי יפייפים, פאריס מושלמת לדעתי...אני לא מסוגלת להעביר עליהם ביקורת.
אני לא נוזפת באף אחד, אני פשוט אומרת...תזכרו
it's all for LOVE

m195809ppb19

New member
אמת ויציב.

הלוואי ונפיק את הלקח הזה ועוד רבים אחרים כגון: לא להאמין לכל מה שהתקשורת מפרסמת על ידוענים כי יש לה נטייה לסלף את האמת ברוב המקרים. אחד הדברים העיקריים שלמדתי ממה שהתקשורת עוללה למייקל הוא להתאזר בסבלנות ולחכות עד שהידוען יתראיין ויבהיר את מה שנאמר עליו. עד שהם לא מדברים אני פשוט מסרבת להאמין לשמועות שמפיצים עליהם .לא מזמן הצהובונים הארורים טענו שאשתו לשעבר של בראד פיט,גניפר, הרה ואף שמו תמונה שלה בעמוד הראשי כשהיא כביכול בהיריון מבן זוגה הנוכחי, אך כעבור זמן לא רב היא התראיינה והכחישה זאת מכל וכול(את הכתבה עליה ראיתי בערוץ 2). אני מקווה שבקרוב מאוד התקשורת השלילית תיפול ולא תוסיף לקום לעולם!

spirit0805

New member
בדיוק

אם באמת יש דברים שמייקל לימד אותי זה קודם כל להטיל ספק בכל דבר שאני שומעת כי בדיוק כמו שהוא אמר ״אל תשפטו בן אדם, עד שלא דיברתם איתו אחד על אחד, לא משנה מה הוא הסיפור כי זה שקר״ באמת שהמון אני אומרת לאנשים ״מאיפה שמעת את זה?״ ואם אומרים לי קראתי, אני אומרת ״אז מאיםה לך שזה נכון?״ וכמובן שאם יש משהו שאני משתדלת לעשות זה לראות את העולם כמו מייקל, בעיניים תמימות אך לא נאיוויות, ולא לשפוט אנשים על מראה במיוחד לא הילדים המקסימים שלו, שעבר הרבה מאוד עד עכשיו, וכמו שהוא אמר ״הילדים שלי, הם הילדים שלכם״ ועכשיו אחרי שהלך השמפט הזה תופס יותר מתמיד, הם הילדים שלנו ועלינו להגן עליהם כמו שעשינו ואנחנו עושים על מייקל, כי בקרוב פאריס תהיה באור הזרקורים העולמי ואין לדעת מה ינסו לעולל ליפייפיה, המדהימה ובעיני המושלמת הזאת... כמו שמייקל אמר אצל באשיט ״אני ראיתי מה קרה לי, הם עלולים לעשות אותו ודבר ואפילו גרוע יותר להם״ אני חוששת שכרגיל מייקל ראה את העתיד, המדיה אכזרית מאוד וכשזה קשור אליו אין להם מעצורים

morigo

New member
אני לא מבקרת את המראה שלה

יש הבדל בין מה שעשו למייקל לבין מה שאני רשמתי פה. אני מדברת על הלבוש של הילדה, שבכלל לא מסתכם בג'ינס וחולצה אלא בחצאיות קצרצרות ושמלות צמודות. בסך הכל הבעתי דעה שהיא לבושה בצורה מוגזמת לגילה.
זה ממש לא אותו הדבר ומצער אותי שלוקחים דברים והופכים אותם לכיוון אחר-שאם כבר זה מה שעשו למייקל.
עוד נקודה למחשבה...!

....

אף אחד לא אמר ש*את* עושה משהו שמישהו עשה למייקל..אני בטוחה שהכוונה שלך לא הייתה רעה.
אני התייחסתי לנושא הדיון באופן כללי -והנושא עסק בביקורת על מראה\לבוש הילדים של מייקל.
בהודעה הראשונה אף נכתב "היא, כמו פרינס הולכת ומתכערת מיום להיום.."
אז שוב - לא התייחסתי לאף אחד ספציפית כי זו לא הייתה המטרה. התייחסתי לדיון באופן כללי . לדעתי כתבתי את זה ממש בעדינות כי צרם לי לראות שאנשים שאוהבים את מייקל כותבים את זה על הילדים שלו כי שוב- כולנו יודעים כמה הוא סבל מביקורות כאלה ואחרות על המראה שלו. והם אנשים כמו כולם, הם לא אמורים למלא ציפיות של אנשים ולהיראות כמו דוגמני-על.

spirit0805

New member
בדיוק... אף אחד לא יצא נגד אף אחד...

פשוט הבאנו את דעתנו בנושא, אני לגמרי מסכימה אם someone in the dark מה גם שמייקל אהב את הילדים שלו יותר מכל דבר אחר ואני יודעת שהוא לא היה רוצה שיבקרו אותם במיוחד על מראה, אף אחד לא השווה את זה למה שנעשה למייקל...אני לא חושבת שהתגובה שלי מראה את זה, אם כן, אני מתנצלת, כי הכוונה שלי פה הייתה כללית לחלוטין

morigo

New member

אני רק אומרת, גם אם יש למישהו משהו לא כ"כ ... אממ... חיובי להגיד כל הזמן על מייקל וסביבתו, לא אומר שאין לו אהבה כלפיו, להיפך לפעמים חשוב לציין גם את הדברים הלא מעולים ולמרות זאת להמשיך באהבה כלפיו. ואני מלאת אהבה והערכה וכבוד למייקל וכמובן שלילדים שלו שהם מדהימים אחד אחד.
הדיון נפתח בדעה ואתם לא שותפים לדעה הזאת, לגיטימי! רק שאתם לא יכולים ישר לתקוף ולהגיד שזה מה שעשו למייקל בגלל שאתם לא מסכימים עם הדעה...

spirit0805

New member
שוב את לוקחת את זה למקום הלא נכון...

אף אחד לא השווה אותך למה שעשו למייקל, זאת הייתה הערה כללית

morigo

New member
אני לא לוקחת את זה לשום מקום

לא אמרתי שזה אישית כלפיי, גם אני התייחסתי בכלליות. מותר להגיד ולציין גם דברים לא הכי חיוביים לפעמים, ואם זה לא לדעת מישהו אחר לא קרה כלום ואין צורך להתנפל עליו.

למעלה