זה רק אני או שפרק הפיילוט הכי טוב

AKIRA972

New member
זה רק אני או שפרק הפיילוט הכי טוב

וזאת לאחר שצפיתי בכל הפרקים הקיימים . זה פשוט פרק שאני יכול לראות עוד ועוד בלי סוף בניגוד לשאר. לא יודע למה אבל הפרק הראשון נכתב ונעשה הכי טוב למרות שזה לא ככה בדרך כלל. לדעתי עוד שום פרק עוד לא הגיע לרמה שלו.

R i s a

New member
זה בהחלט בפרק טוב.

אבל ממש לא הכי טוב. למשל, מה לעזאזל הקטע הזה עם המסיבה...
זה בכלל לא קטע משהו. סת' סתם כועס כי סאמר מתחילה עם ריאן. והיא בכלל לא כזאת פרחה כמו שהיא בפרקים שאחרי. הוציאו אותה ממש גרוע בפרק הראשון ולא נכון. הקטע עם המכות בין ריאן ללוק טוב - אבל מה עם הקטע של הדוגמנות
וזה שסת' יושב עם ילדים בני עשר כשרק לפני פרק ראינו שיש הרבה חנונים בהרבור
אבל כמובן זו רק דעתי
ואם אתה הכי נהנה מהפרק הזה אז בכיף.

Aviad1987

New member
פרק פיילוט באמת יוצא דופן

כי הוא מצויין מאוד. בין הכי טובים אבל לא ה-כי טוב.

פרק הפיילוט מעולה

אני חושבת שאני ראיתי את הפרק הזה איזה 10 פעמים. תמיד שאני צופה בו אני מרגישה שאני צופה בסרט ולא בסדרה. הגיוני שהפיילוט יהיה טוב במיוחד, כי הרבה אנשים שופטים סדרה על סמך הפרק הראשון שלה, וזה הגיוני לעשות פרק ראשון מדהים ע"מ למשוך אנשים לצפות בתוכנית. אני למשל- אחרי שצפיתי בפיילוט ידעתי שאני הולכת להיות מכורה לגמרי לסדרה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני דווקא זוכרת שלא הכי אהבתי את

הפרק הראשון בכלל הפרקים הראשונים רק אחרי 3-4 פרקים התאהבתי
אבל אני מסכימה שהעונה הראשונה הייתה מיוחדת ויפה מאוד:)

שלטון

New member
אני אגיד לך מה טוב בפיילוט

הדבר העיקרי הוא, כמו שמיכל אמרה, הוא כמו סרט(חוץ מהסוף, כי זה עדיין סדרה). אין פתיחה "סדרתית" יש פתיחה קולנועית, עם השמות של הקאסט מופיעים ברקע של ריאן עוזב את הבית ומנסה למצוא מקום לגור בו. הכל חדש, העלילה, הדמויות, השחקנים. ואפילו כשאתה רואה את זה בפעם העשרים עדיין אתה מרגיש כאילו זה חדש. הוא פשוט עשוי מצוין. ולאט לאט הוא הופך לדרמת נעורים טיפוסית(לא ממש טיפוסית, עדיין יש בה משהו טיפה שונה, ובכל זאת...) עד שבעונה השנייה המעבר מושלם. אבל עדיין כיף להזכר בפרק הראשון, שזה היה פשוט סיפור מצוין על דמות אהובה שמקבלת הזדמנות שנייה בסביבה שונה לחלוטין, שאני יודע שכולם אוהבים. אחחח נראה לי אני אראה ת'פרק הזה עכשיו.

TheCharm

New member
פשוט מאוד נכון.

הפיילוט הוא פרק חזק. כלומר, קודם כל, נכון שלצופי טלויזיה יש את המוטו הזה של "פרק אחד לא קובע", אבל בתכלס, הפיילוט הוא כן זה שקובע, הוא זה שקובע אם הסדרה תמשיך או לא, והוא בקיצור, לכל אלה שלא משחקים אותה יודעים-הכל, מה שיגיד לך אם אתה תמשיך לראות את הסדרה או לא. כמובן, יש מקדמים אחרים, כמו למשל הביקורות הטובות שנשמעו על וואן טרי היל שגרמו לי, למרות פתיחה מסריחה (ועוד לעומת הOC), להישאר עד הפרקים הטובים. ואגב, שאמרו כאן שזה כמו סרט, הנה מה שאני אמרתי אחרי שראיתי את הפרק: ההתפתחויות, איך שהם משחקים את העניין, המוזיקה ברקע... הרגשתי לרגע שזה סרט. זה היה הכי חזק בקטע שהוא מגיע ומוצא את הבית ריק, אבל גם בכלל - נראה לי שהם פשוט עשו סרט טיפוסי, לסדרה. ושלא תבינו לא נכון, זה ממש מגניב - כי בסרט יש רק 90 דקות (בערך) לפתח את הכל. בסדרה יש כמה עונות שצריך, במידת ההצלחה והרצון להמשיך כמובן, ואפשר לפתח את זה להרבה מעבר לסרט.. אבל ההתחלה נראתה כמו סרט: בחור. עשה פשע. יצא מהכלא. נזרק מהבית. קיבל עזרה מהעורך דין. עבר לגור בשכונת עשירים. מתיידד עם הבן ומנסה לעזור לו באהבה. מתאהב בשכנה היפה. יש לה חבר, כמובן. נקלע לקטטה, יחד עם הבן של אלה שהוא גר אצלהם, ועכשיו האימא המעצבנת חושבת שהוא השפעה רעה ומסלקת אותו. רגע השיא - אין לבחור לאן לחזור, המשפחה עזבה את הבית... זה בעצם סרט. סרט טיפוסי שכזה. וזה כאילו רק סיכום הפרק הראשון, סה"כ 45 דקות. צריך עוד 45 דקות כדי להמשיך - כל העניין עם הבחורה, ואז עם ה"אח", וההורים, ו... זה מזכיר סרט. אבל שלא תבינו לא נכון, זה ממש מדליק וממכר.

liat tal

New member
הפיילוט מעולה!!!!

גם אני מאד מאד אהבתי אותו!!! בהחלט מהפרקים הכי הכי טובים של האו.סי!! יש לי יומולדת 21 היום!!!

R i s a

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

| || || || ||||| || | || |||||| |||||||| || || || | || | || | || || || | || | || | || || |||| | || ||||||| |||||||||| מקווה שיצא טוב

שלטון

New member
היי מזל טוב =]

21 זה הפרק שטריי כמעט אונס את מריסה!!! אה רגע... בכל מקרה זכרי שיש לך עוד 99 שנים אז נצלי אותם, ושכל משאלותייך יתגשמו וכאלה דברים =]

למעלה