זה רק אני או ש שנעמה וחיים מזכירים את פלו וזאק מעונה 3?
א אפרת רוסו New member 28/5/04 #1 זה רק אני או ש../images/Emo107.gif שנעמה וחיים מזכירים את פלו וזאק מעונה 3?
M marceloros New member מנהל 28/5/04 #17 מצחיק מאוד איזה פלו וז'ק? ההיא בכתה חצי מהדרך, בעטה, זרקה, שברה ולקחה מיליון דולר. חיים ונעמה צמד חמודים.
מצחיק מאוד איזה פלו וז'ק? ההיא בכתה חצי מהדרך, בעטה, זרקה, שברה ולקחה מיליון דולר. חיים ונעמה צמד חמודים.
M marceloros New member מנהל 29/5/04 #24 נכון מאוד ואני מתחיל כבר לחבב אותך... אבל רק לחבב, אני נשוי.
D dintschi New member 28/5/04 #4 צודקת לגמרי! היא כזאת קרציה מעצבנת ובכיינית והוא כזה רגןע וחמוד והגיוני. אז אם זאק ופלו זכו גם חיים ונעמה יכולים! חייבת להגיד שרשת עשו את זה מעולה! ממש כמו המרוץ למיליון המעולה!
צודקת לגמרי! היא כזאת קרציה מעצבנת ובכיינית והוא כזה רגןע וחמוד והגיוני. אז אם זאק ופלו זכו גם חיים ונעמה יכולים! חייבת להגיד שרשת עשו את זה מעולה! ממש כמו המרוץ למיליון המעולה!
D dintschi New member 28/5/04 #7 אכן... יש מצב לברר על החיים הזה קצת יותר נראה לך? מי בתמונה בכרטיס שלך?
א אפרת רוסו New member 28/5/04 #8 אממ ../images/Emo107.gif לא הבנתי מה אמרת אממ תאמת אין לי מושג מי זה סתם מצאתי תמונה שלו
D dintschi New member 28/5/04 #9 מה לא הבנת? סתם, שאלתי אם יש לך מושג אם אפשר לברר על חיים עוד פרטים, הוא ממש חמוד
א אפרת רוסו New member 28/5/04 #10 חחחח ../images/Emo107.gif סורי פשוט זה היה נראה לי מוזר אז הייתי רוצה להיות בטוחה שהבנתי מה ששאלת ולא אין לי מושג אבל הוא באמת חמוד כמו זאק (שגם עליו אני ישמח לקבל פרטים)
חחחח ../images/Emo107.gif סורי פשוט זה היה נראה לי מוזר אז הייתי רוצה להיות בטוחה שהבנתי מה ששאלת ולא אין לי מושג אבל הוא באמת חמוד כמו זאק (שגם עליו אני ישמח לקבל פרטים)
א אפרת רוסו New member 28/5/04 #12 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo107.gif הוא לידי הוא גר בב"ש זהו מחר אני מתחיל לחפש אותו אגב הוא נראה הרבה הרבה יותר צעיר לגילו ונעמה הפך היא גדולה ממני בשנה ונראת בהרבה יותר
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo107.gif הוא לידי הוא גר בב"ש זהו מחר אני מתחיל לחפש אותו אגב הוא נראה הרבה הרבה יותר צעיר לגילו ונעמה הפך היא גדולה ממני בשנה ונראת בהרבה יותר