זה רק אני או ש...

Boran

New member
זה רק אני או ש...

זה רק אני או שמהשלוש תרנגולות שהם זכו בהן הם אכלו רק אחת? זה אומר שנשאר להם שתיים למתי הם שומרים אותן? ליום האחרון שכבר הם לא יצטרכו כוח? ובמה הם מאכילים ומשקים את התרנגולות? מהאוכל שלהם שגם כך אין להם הרבה ומהשתיה שלהם?

HoNeY14

New member
זה לא רק אתה...../images/Emo118.gif

גם אני תהיתי מה הם עושים איתן... אמרת שהם קיבלו 3 תרנגולות... אז הם אכלו אחת איפה השלישית? אני לא ראיתי אותה ליד ה"כלוב" כשהם החזירו את זאת שברחה... טוסט ביי

shira245

New member
גם אני הרהרתי בזה..

הם אכלו 1 הם קיבלו 3(תרנגול ו2 תרנגולות) ונשארו 2 הגיע זמן לאכול אותם? הם מרחמים עליהם?מה? הם לא נותנים להם ביצים או משהו כזה.. או שהם יאכלו אותה פרק הבא? אבל היו מראים על זה משהו? ועוד משהו- הבגדים שהמושבעים לובשים..זה הבגדים שלהם? הם מביאים עוד בגדים חוץ ממה שהם לובשים במחנה? מאיפה החצאיות של פרנק וברנדון?

mishmesh

New member
נשארו שתיים ../images/Emo35.gif אתה בטוח ../images/Emo35.gif

בכל מקרה, הם הרגו רק את הזכר שכידוע אינו מטיל ביצים ומעיר אותם בבוקר בקוקוריקו מעצבן. אני מניח שהם החליטו להשאיר את התרנגולות הנקבות על מנת שיטילו להם ביצים. אני מניח שהתרנגולות אינן שותות הרבה ואינן אוכלות הרבה, ומכיוון שחברי השבט מעדיפים כמה ביצים על פני תירס או אוכל אחר.

walking

New member
תרנגול!!

הם קיבלו שני תרנגולות ותרנגול. הם שחטו תרנגולת. טום אמר שהוא תפס את ארוחת הערב שלו זאת אומרת שהם שחטו אז נשאר להם כנראה אחד

למעלה