זה רק אני או ש....

זה רק אני או ש....

קניון רחובות מתדרדר מרגע לדודלי????? סוגרים חצי מהחנויות ומעבירים אותם לאיפשהו לא ברור לאן... ושלא נדבר על הקניון הקטן שנסגר עוד מלפני חצי שנה או יותר.. אני לא יודעת מה איתכם אבל את הקניון הקטן ממש אהבתי והיה לי ממש חבל שהוא נסגר למרות שלא היה בוא הרבה, ועכשיו הוא סתם נוסטלגיה מכיתה ג ומכון לצילומי שיניים למעלה...עצוב לא?

Big 7

New member
צודק...

יש חנויות שנפתחות יש חנויות שניסגרות...מה לעשות...

נורא עצוב אני אבכה עוד מעט....

סך הכל קניון... היה נחמד נחמד שהיה אבל סגרו נו אז? אני גם ככה האמת לא מתה על קניונים

יוֹאב

New member
זה היה די ברור

שמהרגע שייפתח הקניון הגדול, הקניון הקטן יפסיק לתפקד כקניון ויישאר כבניין משרדים ענק. ככה זה באמת עכשיו. מה יש שם? מרפאות גניקולוגיה? חנות בגדים אחת? פיצה אחת?

יוֹאב

New member
אולי עוד לא מאוחר...

הרי זהו בנין די נטוש, שעכשיו בשיפוצים, ויש שם מספיק מקום לפתוח משהו בסגנון. אפשר להחתים עצומה

j i m m y

New member
תגידו איפה אתם חיים? אתם בטוחים

שאתם מרחובות ? הקניון הקטן עכשיו בשיפוצים, מרחיבים אותו והוא יראה פחות או יותר כמו קניון "מול הים" באילת. בקומה העליונה יש "סטודיו C" משהו באיכות בין לאומית.. אם אתם ניכנסים לשם אתם מרגישים בחו"ל. בקיצור, תתאזרו בסבלנות, ועוד מעט יהיה לנו עוד קניון שווה.

יוֹאב

New member
כמו 'מול הים' ../images/Emo35.gif

אתה מרשה לי להטיל מעט ספק בדבריך
כמה פוטנציאל יש לקניון הקטן להתפתח? לאיזה כיוון? אל תוך האדמה?

j i m m y

New member
כן, האמת.. ככה זה יהיה. חצי מהקניון

יהיה בתוך האדמה, כמו מול הים, גם שם יש להם שתי קומות מרתף מאוד גדולות

יוֹאב

New member
אהה...וואלה?

הייתי ציני, אבל לפי מה שאתה אומר צדקתי... ויש לך מושג מתי זה יסתיים כל העניין הזה של השיפוץ?

מחשבות

New member
סטודיו C החוצפה? ממש לא יאומן. אין

דבר פחות בינלאומי מרחובות, שהקרתנות משפריצה ממנה מכל כיוון. זה בדיוק מה שאני צריך, לחטב את איברי המדולדלים.

למעלה