יש במיכאלה יותר מדי פרסומות סמויות? עד עכשיו זה מה שמצאתי: אחי דוב ים של אש הארי פוטר - הספר הרביעי באנגלית הארי פוטר - הסרט אינדיאנה ג'ונס קוקה קולה מטריקס 2 יש צורך בפירוט איפה כל אחד מהם הופיע?
כל הפרסומות הזולות שיש שם. פוסטרים של סרטים, מדברים על סרטים מראים ספרים משקאות זה גועל. נכון זה מראה את התקופה של הסדרה אבל הם הגזימו. ולא קשור לכלום, יש לעם איזה סטארט אפ כי לא אמרו עליו כלום עד היום...
כנראה בגלל שהתרכזתי יותר מידי בדיבורים ובמה שקורה... כן כן כזו אני אגב שלום! קוראים לי דפנה.. פעם ראשונה שלי כאן! מוזר אני בכלל לא שמתי לב לפרסומות סמויות אולי רק פעם אחת אבל זהו. אבל גם לא ראיתי את כל הפרקים שהיו בינתיים אפילו שלא היו הרבה. רק עכשיו אני קולטת פחות או יותר את הסיפור עם מיכאלה אסי וגיא
מסתרים תחברה תמיד למשל למי ראה משחק החיים ליה מביאה לארז שוקו ולא מראים את החברה מרים בקבוק עגול גדול(כמו של יטבתה) ואין לו כזה מדבקה שמראה של איזו חברה זו וזה ממש מגעיל בטלנובלות הישראליות
הסדרה הזאת פשוט מכוונת להיות כמה שיותר מציאותית היא מתעסקת בהרבה דברים של יום יום בשביל שצופיי הסדרה שגם הם רואים את הדברים האלה במציאות יתחברו יותר לסדרה ובגלל העובדה שיש שם משהו לא הגיוני של תאומות אולי זה מטשטש את העניין?... פרסומות סמויות? אולי.... דעה שלי....