זה רק אני או ש

Indian Boy

New member
זה רק אני או ש

הגיטרה של ג'ון מעצבנת בהופעות?.. יש לי את הדיסק מהייד פארק....ממש טוב אני חייב לציין...אבל דבר אחד מעצבן אותי...הסאונד של פרישונטה... זה פשוט צורם..בכל שיר הוא שם דיסטורשן כזה צורם..פאז כזה..ולפעמים הוא גם מנגן אקורדים ובארה עם הדיסטורשן הזה...זה פשוט לא נשמע טוב.. מה שאני אוהב בפרישונטה זה דוקא הקלין שלו..הוא נשמע מצוין בקלין וחבל שהוא לא מנצל את זה מספיק.. עוד דבר שמאוד מאפיין אותו מבחינתי אלו כל הפריטות שלו..הוא עושה דברים מדהימים על הגיטרה..אבל עם הדיסטורשן הטריבלי שלו זה לא נשמע כמו שזה צריך להשמע..גם שהוא פותח הכי קלין שאפשר בהופעה..עדיין יש סימנים של דיסטורשן.. עוד דבר לגבי הגיטרה בהופעות..נראה לי שהיא בולטת מדי..אבל אולי זה רק אני... עוד דבר שלפעמים מעצבן..הסולואים של פרישונטה (עזבו את זה שנראה לי שיש יותר מדי כאלה בהופעה)..לעזאזל..הסולואים שלך ממש טובים וקליטים בדיסקים..למה אתה חייב לאלתר כל הזמן?!..גם בסליין קאסל הוא עושה את זה.. אני לא אומר שהאילתורים שלו לא יפים..אבל הקהל פשוט יותר יתרגש אם הוא ינגן גם סולואים מהדיסק..יש שירים שיש מקום לאילתור וזה באמת יוצא יפה..אבל לפעמים צריך קצת להצטנע (ככה כותבים את זה?) ולהצמד למקור.. זאת דעתי..אבל אולי אני טועה וזה המקום שלו להראות את הכישורים שלו וכל גיטריסט עושה את זה בהופעות רוק.. בכל אופן שלא תחשבו שאני בא לרדת פה על ג'ון... לדעתי הוא אחד הגיטריסטים ההכי טובים שקיימים כיום.. יש לו סגנון מיוחד משלו..זה מייחד אותו מהשאר..אבל חבל שבהופעות הוא לא מנצל אותו מספיק...

DAN1EL

New member
יש בזה משהו.

אני בכל זאת נהנה מאוד מהדיסק של ההופעה.

Ignition

New member
הוא שם דיסטורשן כי -

אין מי שימלא את הרקע.. הבס והתופים לא מספיקים..זה ישמע ריק אם הוא לא ישים דיסטורשן

Indian Boy

New member
לא בהכרח

יש גם את הקולות ליווי של פרישונטה שממלאות הרבה את השירים..

michaelblum

New member
זה רק אני או שגם אתם...

לא אוהבים את ההקדמה לקליפורניקיישן...? פשוט אין לי סבלנות לשמוע את זה... כבר שנים שהם עושים את ההקדמה הזו וזה כל כך לעוס, שג'ון ופלי עומדים אחד מול השני ומנגנים מן פתיח ארוך לפני קליפורניקיישן...

lollapalooza

New member
בעיניי זה דווקא נפלא../images/Emo70.gif

ז"א, עוד אין לי את הדיסק, אבל בהופעות שראיתי זה ממש מקסים...

Nofar RHCP

New member
אני לא מסכימה..

ג'ון מדהים והוא מנגן מדהים בהופעות... וכל הקטע של הסולואים, בדיוק להפך..את הסולואים המקוריים אפשר לשמוע בדיסקים אם באים להופעה מצפים לשמוע משהו מיוחד לא? טוב זו דעתי... אהה ומישהו יודע אם רד הוט מתכננים לבוא לישראל מתישהוא??

kalista

New member
הלוואי הלוואי

אבל אם הם היו מתכוונים לבוא היינו כבר יודעים על זה...

chili angel

New member
אממממ..הם מתכננים לבוא לפה

עד קיץ 2005..פתחתי בקלפים.. מי שמאמין שזה באמת נכון והכל-סבבה אני מאמינה בקלפים ושזה נכון(בגלל זה למדתי..) מי שלא יש לו בעיה.. הם מאוד אבל מאוד מפחדים אפילו לרדת מהמטוס בגלל המצב הביטחוני..

כן אבל הפתיחה בקלפים היא ההשלכות

של האנרגיה שלך. אם הם היו בוחרים את הקלפים-סבבה. אבל מכיוון שאת פתחת להם(ואת משוחדת כי את רוצה שהם יבואו)...זה מוטל בספק.

Nofar RHCP

New member
אני לא מבינה מה הם כל כך מפחדים...

שיינסו לגור פה כל כך הרבה זמן ואז שיתחילו לפחד.... תאמינו לי שאם הם יתעלו על עצמם הם יבינו שזה לא כל כך גרוע כמו שהם חושבים... עובדה שבהופעה של המורדים לא עשו כלום..בבומבמלה לא עשו כלום בניצנים לא עשו כלום... לא נראה לי שיש הרבה ממה לפחד...

DAN1EL

New member
נ"ש

שמעתי עכשיו את "Can't Stop" לייב, בגלגל"צ.
ידעתי שזה רק עניין של זמן שיתחילו להשמיע שם ההופעה בהייד פארק.

למעלה