זה רק אני או ש...

damnuso

New member
זה רק אני או ש...

נראה כאילו הפורום הזה הפך להיות פרסומות ברשת לכל מופעי הזירה למיניהם ... הפורום הזה הפך פשוט לבדיחה במקום שיהיו אנשים ששואלים שאלות ודיונין מעניינים יש פה כמה אנשים שכל שניה וחמישיה דופקים פה פרסומות לזירה ... "קרבות חם אש" "יצא מהתנור" למי שאכפת מהזירה שילך כבר נראה לי מרוב פירסומים אנשים קנו מאות כרטיסים לאיש אחד.. אני לא מבין את כל הבולשיט הזה... אני לא אתפלא אם סופו של הפורום יהיה התפצלות לפורום הזירה ופורום אומנויות לחימה בזירה ללא הכנעה בלה בלה בלה .... חלאס נמאס כבר

בהחלט ניתן לעשות משהו,

הפורום הזה נועד לספק לכל הגולשים את כל החומר הקשור לאומנויות לחימה בזירה כולל תחרויות והודעות על תחרויות,בל נשכח כי זהו פועל יוצא ובלתי נפרד מענף הקרבות בזירה,לפיכך לפני כל תחרות מקבלים גולשי הפורום את כל המידע הדרוש לגבי התחרות,פה זה המקום להציג את התחרויות,לעודד צופים להגיע,ומתחרים להתחרות,מעבר לזה,ישנן שאלות מקצועיות לא מעטות הנשאלות בפורום ומקבלות מענה. הפורום הינו דמוקרטי ופתוח לכל,והיה וישנם מסרים אשר לא מעניינים אותי אני פשוט יכול לפסוח עליהם,ובמקום להתלונן על פרסום התחרויות בפורום,יהיה חכם מצד הגולשים אשר לא מתעניינים בתחרויות לשאול שאלות מקצועיות, אשר מעניינות אותם ועליהן אני בטוח יקבלו תשובות,אז בבקשה... שלכם בפורום, אורי צבי,

למעלה