זה רק אני או ש..?

זה רק אני או ש..?

גם אתם חיבבתם את סדרת צמרמורת שהייתה מבוססת על הספרים?

dk171

New member
וווווווואאאאאאי הסדרה צמרמורת....

נוסטלגיה - אבל עדין שלטון

Spiritfall

New member
כן כן כן!

אני זוכרת כמה סיפורים משם.. ועוד עם הדימיון שלי זה בכלל היה מפחיד!

../images/Emo66.gifוואו, זו הייתה סדרה מנצחת...

גם הספרים היו יפים. אני זוכרת שממש אהבתי לראות את הפרקים של צמרמורת וממש פחדתי בפרק של הבובה... הסדרה הזאת גרמה לי לפחד מבובות אבל חייבים להסתכל על הצד החיובי, בגלל דברים כאלה נגמלים מברביות

sefa

New member
צמרמורת

קודם כל אין כמו הסדרה... אני הייתי חולה על המנגינה ועל כל הספירוים.. ובקשר לבובות.. לא רק בגלל הסדרה התחלתי לפחוד מהבובות.. צ'אקי עזר לי, גם דולי המתוקה ועוד כמה בובות..

דם דם

New member
פששששש

איזה נוסטלגיה עשית לי, אני זוכר את הסדרה הזאת ממש טוב, נראה לי שלא החמצתי אף פרק-וגם אם כן אז קראתי לפחות את כול הספרים איזה פעמיים. סדרה ענקית ממש אהבתי גם הספרים היו טובים, אני זוכר שהייתי קורא ספר מהם ואז אחרי שהיתי רואה בטלוויזיה את הפרק הייתי הולך לקרוא שוב את אותו ספר להשוות בינהם....אחחחח פעם היו זמנים

IkMfNiY

New member
חחח, כן P: ../images/Emo42.gif

אבל היא לא היתה מפחידה :X יעל

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif שמעי, לילדה בת 6

זה היה מאוד מפחיד!
למשל המומיה הבעיתה אותי, ועם המרתף והאבא המטורף..
אבל הכי הכי הפחידה אותי הרוח שניגנה על הפסנתר
עד היום אני זוכרת את זה :-| שתפו גמאתם

Janey Briggs

New member
האמת ש...

לא ראיתי את הסדרה... אבל קראתי, ואפילו כשהייתי בת 9 או 10 זה לא הפחיד אותי. מה שכן הפחיד אותי בעבר היה סדרת טלויזיה שנקראה משהו כמו "אל תפחדו מהחושך"... בקיצור, משהו עם המילה חושך. והיו שם ילדים שנפגשו בלילות ליד מדורה וכל פעם מישהו אחר סיפר סיפור מפחיד... מישהו מכיר?

dk171

New member
חחחחחחח אני!!!

יוווו אהבתי את זה! אבל אין על צמרמורת!

אוי נכון!!היו לי סיוטים מזה!!!

אני זוכרת הכי טוב את הפרק שבו סיפרו על ספינה שטבעה,ושכמה ילדים רצו ללכת לשדוד מהספינה את האוצרות או משהו כזה,אז האנשים שמתו על הספינה רדפו אותם. היו לי חלומות מתמשכים על הפרק הזה!

Janey Briggs

New member
לי זכורים 2 פרקים

באחד מהם היה סיפור על 2 ילדים- בן ובת והם היו בכזה חדר גדול וצבעוני ונראה לי היה שם מישהו מכוסה תחבושות... והשני על ילד שהתקשר לאנשים אחרים ומתח אותם בטלפון, ואז הוא נענש על זה איכשהו... ובשיר פתיחה היה כזה ליצן ובסוף גפרור שנכבה... אוי, אהבתי את הסדרה הזאת!

sapirush1

New member
אני זוכרת!

זאת הייתה סדרה כזאת יפה! הפרק היחיד שאני זוכרת ממנה הוא שזה מתחיל עם איזה נהג מונית...

liavsayegh

New member
ואללה נכון!

גם אני זוכרת את הסדרה הזאת! הפתיח שלה כל כך הפחיד אותי שהייתי בכיתה ד' ככה... זאת היתה סדרה מעולה! בפתיח היתה נדנדה כזאת וליצן..והכל היה חשוך..סדרה ענקית!

רועי123456

New member
כך אהבתי את זה

אני זוכר רק פרק אחד שקראו לו דם מפלצות ואני זוכר גם משהו על תולעים

למעלה