זה רק אני או ש...

מרק בצל

New member
זה רק אני או ש...

יש לי תחושה שבין ראובן לגילה היה איזה רומן בעבר שלהם, יש משהו כל הזמן שהם הולכים מסביבו, ולא נוגעים בו. ונראה לי שזה רומן סודי שהם מסתירים. מה דעתכם?

תלתלית

New member
לגילה היה רומן עם אחד

המתלמדים שלה. בדיוק כמו מה שראובן היה מת שיהיה לו עם נעמה. גילה בגדה בבעלה עם אחד הצעירים מפעם, וראובן יודע את זה. על זה היא כותבת את ה"רומן" שלה.

דג שמש

New member
ממש לא.

אולי גילה התאהבה בו, אולי הוא התאהב בה, אבל היא לא חצתה את הגבולות "וניהלה רומן", בכל זאת, הסדרה הזאת לא מציגה פסיכולוגים חסרי כל אתיקה ומוסר, רק אנשים שמתמודדים עם רגשות אנושיים! ביקצור, גילה, מנהלת המכון הפסיכואנליטי לשעבר, לא שכבה עם מטופל. היא פשוט יצאה לחופש (כך נאמר) ולא חזרה. יותר נטשה אותו מאשר היה לה רומן איתו.

היה פה איזה ניסיון להיות ציני?

כי לדעתי טלנובלות זה דבר נפלא. אבל לא נפתח את זה לדיון,זה לא המקום.

iloveainslie

New member
בפירוש כן היה לה רומן!!!

איך פספסתם הם דיברו על זה לא פעם אחת הבחור היה חבר של ראובן והוא נפטר מאוחר יותר מסרטן הוא מעולם לא התאושש מהרומן איתה, והיא במקום להתמודד עם מה שקרה יצאה לשנת חופש עם בעלה תדפדפו ב וי או די שלכם זה שם.

דג שמש

New member
בפירוש לא.

התאהבות, גם אם היא הדדית, אין פרושה רומן, או מעבר על החוקים של טיפול תקין. לדעתי השלמת את המידע בהתאם למה שאנו כצופים רגילים להשלים כאשר מדובר בעולם "הרגיל" (כמו מרבית הסדרות) ולא בעולם של "טיפול". בעולם של טיפול, אלא אם כן גילה פושעת (ממש כך) שעברה על החוק ויש לשלול את רשיונה, לא היה לה קשר רומנטי (= היה לה רומן) עם גדי. התאהבות כן, יחסים מורכבים כן, אבל לא "רומן".

תלתלית

New member
בקיצור, היא לא שכבה איתו? (עם גדי)

יחסים מורכבים זה מותר? התאהבות זה בסדר? קשה לי עם הגבולות האלה, דג שמש.

מרק בצל

New member
וואלה לא יודע מה להגיד לך

אני לא שמתי לב לזה... השאלה אם היא עשתה איתו משהו

sta

New member
רגע, הרומן שהיא כותבת זה לא כמו

שאבא של ראובן עשה? שהוא עזב את הבית עם מטופלת...?

למעלה