זה רק אני או ש..

זה רק אני או ש..

בדיסק אנפלגד, הזמר של מארון 5 נשמע כמו חיקוי רע של אנסטסיה..

NoWords

New member
חחחח

יש לו קול די מוזר, כן גמני חושבת. מוזר שבשירים של הלהקה שלו- כלומר בסטודיו- אני אוהבת את הקול שלו אבל בלייב יש לו קול ממש מוזר ממש לא דומה לאנסטסיה
, לאנסטסיה יש קול עבה כזה ואני לודעת לתאר את הקול שלו אבל יש להם קולות שונים. בכל מקרה הצחקת אותי. וקוראים לו אדם, לזמר של מארון 5. את חדשה בפורום, יש כוונות להישאר?
|מבט-החתול-משרק2|

NoWords

New member
תמיד יש פעם ראשונה:]

ספרי קצת על עצמך, בת כמה את ומה שמך? איזה שירים את אוהבת של אלישיה וכמה זמן את אוהבת את המוזיקה שלה?

היי...../images/Emo13.gif

אני בת 21, חיילת... הדיסק היחיד של אלשיה שיש לי זה האנפלגד..אבל אני ממש אוהבת אותה..היא מדהימה ומרגשת, ובאנפלגד אפשר ממש להרגיש איך היא מפלרטטת עם הקהל, את החיוכים שלה...היא ממש מדהימה.. וזהו..אני לא מהאלה שמעריצים וכאלה...אני פשוט מעריכה מה שהיא עושה..

NoWords

New member
להעריך זה גם מצוין

והאנפלגד באמת מעולה אני צריכה לקנות אותו בהזדמנות למרות שאח שלי, שעכשיו בארה''ב אמר שיקנה לי :) הממ בכל מקרה - יש הופעה מיוחדת שאהבת באנפלגד והיית רוצה לחלוק איתנו? וסתם לדעת - איפה את משרתת? :) לא שזה מידע חיוני לי כי אני תיכוניסטית אבל בכל מקרה.

כן, למה לא...../images/Emo9.gif

If I Ain't Got You הופעה ממש מרגשת..... באני באבטחת אישים כרגע...לפני זה הייתי בעוקץ. יום שמח לכולם!

NoWords

New member
אה נחמד

מה את חושבת על ההופעה של Diary עם הקטע של הזמר ליווי? אהבת?

Skullie Roze

New member
אני אני אני אהבתי! ../images/Emo14.gif

הזמר ליווי שלה פשוט מ-ד-ה-י-ם.
אני ממש מאוהבת בו.
הופעה משגעת!

למעלה