זה רק אני או ש..

ori239

New member
זה רק אני או ש..

פסטיבל השירים הזה יותר חזק מכדור שינה?

hodayoyo

New member
החזקתי את עצמי עד דניאל../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

היו שירים נחמדים ברובם, אבל אני פשוט עייפה מדיי.

hilape

New member
ובכן גם אני לקחתי

את בני הקטן והתיישבתי בסלון לצפות בפסטיגל המדובר ביותר של השנה הבן נרדם ואני אחריו אפילו מבלי לקחת את כדור השינה המפורסם ביותר בעולם הטלויזיה אך מבין השירים שהיו שם במצמוץ עין קל הספקתי לראות את גברת דנה עדיני המרשימה בעלת היופי האצילי השיר היה ראוי לקטוף את המקום הראשון וכמובן דניאל שלנו כמו תמיד היה המרכז הבולט והמיוחד בערב הזה כאשר שר את רבות הדרכים ועוד הספקתי לראות את להקת מלכה באיה או פפאיה :) איך שניתן לקרוא לזה ויש להוסיף כמה מילים די לטקסטים המוכנים ולמי שלא הביט תזכורת איש מתוך אותה להקת בנים חדשה ומנצחת שיחזר את מילותיו של מר 24 כאשר עלה לנאום ואני חוזרת ואומרת די לנאומים המוכנים היה חביב אך לא יותר מכך

ori239

New member
נראה לי שהמיקרופונים לא היו מכוונים

אחרת איך דנה נשמעה רע כל כך?

hodayoyo

New member
אני חושבת שהבנו שאת נורא אוהבת אותה

S h A b i T

New member
וואי, היה מצחיק.

היה לי את היום הכי מטורף בעולם בערך, נירדמתי ב10 נראה לי.. ממש שקעתי בשינה עמוקה וכל כך נפלאה עד שהעיר אותי טלפון. (אבא, מהחדר למעלה. חח.) "אלמוג, שימי ערוץ 22!! מהר!!!" -"מה?!!? למה?!?!" -"שימי, ביי." בחיים שלי לא נלחצתי ככה. הייתי בטוחה שהיה פיגוע ומישהו שאני מכירה מת. (יש לי בעיה עם פארנויות.) העברתי לערוץ 22, ראיתי את דנה עדיני, סגרתי ת'טלויזיה, והמשכתי לישון. ובבוקר אמא שלי אמרה לי "דניאל לא שר יפה אתמול.. אני לא אוהבת שהוא שר איתה.. הוא שר יותר יפה לבד." ממש מושפעת. חח.

bzuya

New member
אני ראיתי..

ואי היה ממש יפה!! דניאל שר פשוט מושלם..פשוט בנאדם מושלם(חח..טוב שאני לא מגזימה..) היה לפני שהם התחילו לשיר או בשיר עצמו שהם הסתכלו אחד על השני וזה היה כזה חמוד(למרות שהם לא ביחד הם חמודים בחיד לא?) וגם המלכה באיה שרו יפה.. והלהקת בנות של דנה עדיני..אבל לא שמעתי איך היא שרה שמעו את שתי הבנות האחרות ואותה לא(טוב לפחות אני לא שמעתי)

ווי זה היה משעמם !!!

ההתנהלות של הטקס הזה הייתה לא ברורה בכלל!! ונראה לי שהשאירו את דניאל לסוף בכוונה בשביל למשוך צופים. לגבי השירים : סבירים. אהבתי את השיר מוזר של נועם רותם. המלכה באיה אכן היו הכי חמודים. שעשע אותי הרעיון שהלקה היחידה שהייתה לא מפורסמת היא זו שזכתה. חחח לגבי הבנות נחמה- איך שהן התחילו לשיר, אני אומרת להורים שלי "היי, אני מכירה את השיר הזה"!!! ואז כשהן הגיעו לפזמון, נזכרתי: למי שראה את ההופעה בפסטיבל הפסנתר, זה אחד השירים שקרולינה שרה עם דניאל !!!! . הביצוע שם היה יותר מרגש- אין מה לעשות, לקרולינה יש ק-ו-ל. לגבי "רבות הדרכים"- מצטערת, לי נהיה ממש קר כשהם שרו. וגם אמא שלי, שנשארה במיוחד בשביל לשמוע אותו, לא ממש התלהבה מהביצוע (נדרשו כמה הסברים). תהרגו אותי, אבל אחרי שכבר שמעתי את זה פעמיים, לדעתי הוא שר את זה יותר יפה ומיוחד, ל-ב-ד. היה מוזר לראות את ספי ונעמן שרים יחד עם דניאל
מה שכן, מיכל אמדורסקי יצאה מטומטמת- לפני חדשות היתה תוכנית מיוחדת של "לפני פסטיבל השירים", ודניאל היה המרואין הראשון שלה. היא שאלה אותו משהו כמו"איך אתה עושה את זה? אתה, שכתבת את אחד הלהיטים הגדולים ברדיו".. ואז היא עצרה, הסתכלה בכרטיסיות, ואמרה "אהבה"! זה היה הורס- דפוקה... נו, טוףףף. עבר.

LOLI152

New member
סתומה המיכל הזאתXD

אני ראיתי רק טיפה מהראיון חח.. סבא וסבתא שלי חמודים... "אלה!@#$%^ שימי 22!! הדניאל הזה שלך מופיע!!" בקשר לרבות הדרכים- גם לי נהיה קר, הביצוע בעמ"י היה הרבה יותר מרגש וטוב. הם לא הסתכלו אחד על השני.. והקשר בניהם נראה מקרי. הם כאילו פחדו להסתכל אחד על השני.. אולי הם צריכים להפסיק לשיר את זה ביחד. ציפיתי ליותר.

hodayoyo

New member
זה שיר מוכר של קרולינה../images/Emo60.gif

שהיא מבצעת בהופעות שלה, של הבנות נחמה ושל פאנסט כבר מעל שנה ובד"כ נקרא SO FAR.

למעלה