ווי זה היה משעמם !!!
ההתנהלות של הטקס הזה הייתה לא ברורה בכלל!! ונראה לי שהשאירו את דניאל לסוף בכוונה בשביל למשוך צופים. לגבי השירים : סבירים. אהבתי את השיר מוזר של נועם רותם. המלכה באיה אכן היו הכי חמודים. שעשע אותי הרעיון שהלקה היחידה שהייתה לא מפורסמת היא זו שזכתה. חחח לגבי הבנות נחמה- איך שהן התחילו לשיר, אני אומרת להורים שלי "היי, אני מכירה את השיר הזה"!!! ואז כשהן הגיעו לפזמון, נזכרתי:
למי שראה את ההופעה בפסטיבל הפסנתר, זה אחד השירים שקרולינה שרה עם דניאל !!!! . הביצוע שם היה יותר מרגש- אין מה לעשות, לקרולינה יש ק-ו-ל. לגבי "רבות הדרכים"- מצטערת, לי נהיה ממש קר כשהם שרו. וגם אמא שלי, שנשארה במיוחד בשביל לשמוע אותו, לא ממש התלהבה מהביצוע (נדרשו כמה הסברים). תהרגו אותי, אבל אחרי שכבר שמעתי את זה פעמיים, לדעתי הוא שר את זה יותר יפה ומיוחד, ל-ב-ד. היה מוזר לראות את ספי ונעמן שרים יחד עם דניאל
מה שכן, מיכל אמדורסקי יצאה מטומטמת- לפני חדשות היתה תוכנית מיוחדת של "לפני פסטיבל השירים", ודניאל היה המרואין הראשון שלה. היא שאלה אותו משהו כמו"איך אתה עושה את זה? אתה, שכתבת את אחד הלהיטים הגדולים ברדיו".. ואז היא עצרה, הסתכלה בכרטיסיות, ואמרה "אהבה"! זה היה הורס- דפוקה... נו, טוףףף. עבר.