זה רק אני או ש...

סמיילי5

New member
זה רק אני או ש...

שמחתם לראות את ג'ייסון מ"החוף הצפוני" בתפקיד אורח?! הוא כזה חתיך! (ואפילו מזכיר לי קצת את רן דנקר, אז השמחה כפולה ומכופלת!
) קוראים לו כריסטופר פולהה והוא אפילו מופיע ברשימת ה"תעשה לי ילד" בבלוג שלי! כנסו ותראו (צד שמאל): http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tv00addic

Hieros Gamos

New member
כן זו רק את...או לפחות זו לא אני../images/Emo3.gif

היה האוס. היה ווילסון. זה הרבה יותר טוב ממנו...

pink panther 8

New member
כה אבל האוס יותר שווה ממנו...

האוס הרבה יותר חתיך מנו בהרבה... אבל הוא באמת מזכיר את רן קנדר ואני מתה על החוץ הצפוני LOL בקיצר שמחתי לראות אותו אבל נהנתי יותר מלראות את האוס LOL

את באמת חושבת שיו לאורי חתיך?

לא מבינה, זה שהוא הגיבור לא אומר שהוא חייב להיות חתיך.. לפחות בעיניי הוא ממש לא. חוצמיזה הוא שחקן נפלא לא מעניין אותי אם הוא חתיך בכל אופן. *לא תוקפת או משהו רק מביעה את דעתי
*

ToryMaster

New member
אז?

גם בראד פיט, ואני לא חושבת שהוא כזה מהמם [אלא אם אנחנו מדברות על רוחות של תשוקה]

sweet shir

New member
מהההה?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את רומזת [אומרת שמפורש] שאת לא חושבת שבראד פיט הוא סמל סקס הורס?! הוא דרופ דד גורג'וס!! אני מסכימה איתך שהאוס לא משו.. רק יש לו את העיניים והמבטא! [וכירשון המשחק כמובן!] אבל בראד פיט?! אני נפגעת עמוקות..[לא באמת..
]

sweet shir

New member
*כמובן..האע? איך יצא לי כירשון? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sweet shir

New member
אויי..חחחח מה יהיה איתי?

אני לא זוכרת מה הייתה הכוונה שלי..חחחחחחחחחחחחחחח

ToryMaster

New member
לא רומזת... אומרת במפורש

בראד פיט נראה טוב, אבל הוא לא "דרופ דד גורג'ס" בעיני. לעולם ועד אתפלל שיהיה לי כישרון משחק כמו שלו, אבל כאן זה נגמר.

pink panther 8

New member
NO WAY האוס הוא מגה כוסון

יש לו כזה סקס אפיל שמושך והמראה שלו נדיר בראד פיט באמת לו משהו...

ToryMaster

New member
קוראים לו יו לאורי

לא האוס, את יודעת. ואני כלכך לא מסכימה איתך, הוא פשוט לא מושך בעיני.

אני דווקא חושבת ../images/Emo29.gif

שבתור האוס יש לו המון סקס אפיל, אבל בתור עצמו לא. אבל הוא עדיין שווה בתור עצמו, וזה שהוא בריטי זה לא מזיק בכלל ^^;

או, וקוראים לו יו *לורי* ../images/Emo29.gif

זה משגע אותי שכולם כותבים את זה עם א', אבל אני לא רוצה לתקן מיליון הודעות, אז אני מביעה את המחאה הקטנה שלי פעם אחת ויחידה פה :X.

למעלה