זה רק אני והפן שלי

sarabr

New member
זה רק אני והפן שלי

בנים ובנות יפים ויפות! עד לפני שנה היה לי שיער חראאאא הייתי הולכת עם קוקו כל הזמן הוא מתקרזל גלי נפוח משהו נורא. ושנאתי את עצמי בגלל זה. עד שלאיזה שהוא אירוע עשיתי פן... ומאז אני לא עוזבת את הפן! אני עושה פן במספרה כל שבוע-שבוע וחצי, ואני נראית פצצה איתו. זה נראה מאד טבעי, זה משפר את הביטחון עצמי. בחורף אני דבוקה למטריה ובקיץ אני משתדלת לא לעשות הרבה פעילות גופנית וכו´, והרי התוצאה- בנאדם חדש. השיער שלי לא מסריח ולא מתלכלך, וגם אם כן, חפיף, שבוע-שבוע וחצי זה כלום, מתרגלים! אז אני מציעה לכל הבנות שסובלות מהשיער שלהן, יותר נכון- אני ממליצה בחום- תעשו פן! זה גם פינוק כזה, יום בשבוע שמוקדש להשקעה חיצונית, זה עושה מן הרגשה טובה על הלב. לא יכולתי שלא לקרוא את כל התלונות של הבנות פה על השיער שלהן, ואתן מזכירות לי כל כך את עצמי לפני השינוי. נסו- מה אתן יכולות להפסיד? באהבההההה

katykr

New member
אבל פן זה לא ממש בריא לשיער

אפילו סתם לייבש עם פן זה לא בריא, אז בטח ובטח שזה לא בריא ממש לעשות פן כל שבוע.

mandy

New member
אז אני חייבת להגיד

שגם אני הייתי עושה פן ממש רציני כל הזמן, כי הוא מטבעו חלק ומבריק אבל הלחות בישראל שיבשה אותו. אז הסתפרתי בצורה כזאת שהתסרוקת נשארת יפה גם בלי פן (עד הכתפיים, מדורג החוצה) ומה שנשאר זה לייבש עם פן אבל לא בהכרח להצמיד אותו לשיער, אלא לייבש מלמעלה לכיוון מטה ולא סתם לפזר את החום לכל כיוון! ואם צריך, מסדרים ביסודיות כל מיני חלקים שלא מסתדרים והכל טוב ויפה! אז פן בהחלט מומלץ... ו
-אני רוצה שכולם יקחו דקה וישימו
לחתימה החדשה והמשופרת שלי!

MaYo0sH

New member
מממ..

הייתי מעדיפה שהשיער שלי ימשיך להשאיר נפוח וחסר צורה מאשר יבש מקורזל והרוס.. בכל אופן לא קצת יקר כל שבוע לעשות פן?! לא עדיף כבר לקנות פן טוב הבייתה ולעשות לבד?

plomphy

New member
זה מה שאני הייתי עושה

כל יומיים עשיתי פן (בהתחלה זה גם היה כל שבוע עד שלמדתי לבד...) אבל הגעתי למסקנה שעדיף לי למצוא דרך אחרת להשיג שיער יפה (התחברתי מחדש לשיער הגלי שלי...) הסתפרתי והתחלתי מחדש- השיער פשוט היה כל כך מגעיל מקודם!!

MsPiggy

New member
לא רצוי עם השיער שלי

השיער שלי פשוט די יבש, ויש לו פוטנציאל להתיבש די מהר אז אני כמעט אף פעם לא עושה פן - ביינתים למדתי להתמודד עם התלתלים שיש לי, זה ממש כיף עכשיו שבמקום שאני כל הזמן אנסה "לאלף" את השיער אני נותנת לו להיות מתולתל וגם עוזרת לו והוא פשוט מסתדר לי

כן אבל יש בזה גם חסרונות...

זה שורף את השיער ועושה אותו לקש! נכון שזה יפה, אבל זה הורס אותו. אני פעם הייתי פנים פעמיים בשבוע והייתי גם צובעת אותו כל הזמן אבל הפסקתי עם זה, גם עם הפנים וגם עם הצביעה כי זה פשוט הורס את השער. כל השיער שלי שרוף בגלל זה, גם נוצרים אחר כך קשרים כל מיני גושים של ג´יפה מעצבנים כאלה, אבל מטפלים בזה כמה שאפשר... עדיף לא להגיע לכל הבלאגן הזה, מניסיון אישי.

למעלה