זה רק אני מוזרה?

da angel

New member
זה רק אני מוזרה?

אני והוא דיברנו במצלמה. ראיתי שהוא מסתכל מוזר על המסך. שאלתי אותו על מה הוא מסתכל והוא אמר שעל בחורה ערומה (חברה של אח שלו). והמבט שלו... היה מבט של בן אדם סוטה, לא האמנתי שלבן אדם שאני אוהבת יכול להיות מבט כזה. התחלתי לבכות, איך אפשר שלא? גם הוא מסתכל על בחורה אחרת ערומה, וגם המבט שלו היה מבט של סוטה, או של בן אדם שמחפש רק סקס.
עכשיו השאלה שלי היא האם אני קנאית? או שזה מוצדק מה שעשיתי? כי אחרי הכל הוא הסתכל על בחורה ערומה ועוד אמר לי על זה. (ואנחנו בקשר- זה ברור כן?) זה אמור להפריע לי או לא אמור להפריע לי?

בשלולית

New member
לי היה יותר מפריע ש..

הוא מסתכל על בחורה ערומה -------- ועוד היא החברה של אח שלו!?@!?#?!@$?

NoamSher

New member
אנג'לה,

ראית פעם גבר שמסתכל על בחורה ערומה ואין לו מבט של סוטה?
, זה קודם כל...עכשיו מה שכן "הפריע" לי, זה ש:1. הוא הסתכל על חברה של אחיו עירומה??? אוו מיי גוד!2. בזמן ששניכם משוחחים בוידאו זה מה שהוא עושה??? מה את? כבד קצוץ?אז סבבה שהוא היה פתוח ואמר לך מה הוא עושה.עכשיו דברי איתו על זה. (רק תזהרי, תהיי עדינה, ובלי מבט של סוטה ------->
)

da angel

New member
אבל...

זה לא יראה קנאי מצידי? רבתי איתו אבל לא אמרתי לו מה הסיבה האמיתית. המצאתי לו שכשאני צריכה אותו הוא לא שם... ו... הוא ואח שלו מאוד פתוחים... וככה זה המשפחה שלהם לכו תבינו. אבל... אני מרגישה שאם אני יגיד לו את זה אז זה יפריע לו. ובכלל לאחרונה אני מרגישה שאנחנו מתרחקים

NoamSher

New member
../images/Emo4.gif

"רבתי, לא אמרתי לו מה הסיבה האמיתית, המצאתי" ככה לא בונים חומה!

da angel

New member
../images/Emo7.gif זהו זה נגמר

משהו השתנה בינינו וזה כבר לא יחזור להיות כמו פעם. אני צריכה להשלים עם העובדה שעכשיו אני והוא זה כבר לא כמו שהיינו. אני רק בוכה, ואין לי מה לעשות יותר. כואב לי, כואב לי שזה נגמר. לא חשבתי שזה יבוא כזה מוקדם
(בבקשה שיפסיקו הדמעות אני כבר לא יכולההה לבכות!!!!)

NoamSher

New member
אויש איזו מתוקה את

מכיר את ההרגשה. שנורא נורא כואב בחזה. נורא כואב. כואב פיזית כבר. אין מה לעשות. אין תרופת פלאים. אבל את כבר תמצאי את האביר שלך. באמת! עוד חודש, חודשיים מקסימום שלושה. את תראי!

da angel

New member
אבל הוא האביר שלי

פתאום הוא מדבר אליי שונה. עכשיו זה 'מאמי' ו'נשמה'. יש מצב שהוא מנסה להחזיר את מה שהיה לנו?

NoamSher

New member
אני לא יכול לדעת מה עובר לו בראש.

תדברי איתו. תבהירי לו מה דעתך. מה את מרגישה. שידע כמה הוא חשוב לך. תגידי לו שבכית.... תתקשרו.

da angel

New member
להגיד לו שבכיתי?

הוא יחשוב שאני חלשה... גם ככה הוא חושב שכל דבר קטן מעליב אותי... אז פתאום אני יגיד לו שאני בוכה הוא יחשוב שזה על שטויות

NoamSher

New member
אני לא מכיר אותו ואת טיב היחסים

בינכם. אני אישית הייתי רוצה לדעת הכל על הבייבי שלי (זה שאין לי זה עניין אחר
)

נראה לי טבעי לגמרי שהוא מסתכל

על תמונות של בחורות ערומות זה טבעי ולגמרי לא סוטה ואפילו שהוא אמר לך את זה זה בסדר לגמרי - ביג דיל ... זה כולה תמונות ערום של נשים אנונמיות באינטרנט זה לא שהן מתקשרות איתו במציאות היוםיומית כולה במחשב .... מה שהיה מפריע לי שהוא מסתכל על תמונות בערום של חברה של אח שלי .. כאילו מה זה ? זה לא לעניין ...

NoamSher

New member
להסתכל על חברה של אחיך בערום

זה לא זוג של סטיה?
בחורות אנונימות ברשת סבבה. סרטי פורנו סבבה. אבל חברה של אחיך?

TheWhiteTigris

New member
מה שמפריע

זה העיניין שזו חברה של אחיו. אבל להסתכל על בנות זה סוטה?! אז למה שהוא יהיה איתך? הוא הרי סוטה (בהנחה שאת אכן בת במלוא מובן המילה) ומה לעשות, אנחנו מסוגלים להנות מגוף של אישה עירומה. אז כאמור - הדבר היחיד שלא בסדר זה שמדובר בחברה של אחיו.

את ממש לא מוזרה..

גם לי זה מאוד היה מפריע.. עדיין לא הבנתי מה קשור שהוא ראה את חברה של אח שלו ערומה... מה באינטרנט גם במצלמה?!?! למה לעזאזאל גם שחברה של אחיו תרשה שהוא יראה אותה ערומה... חוץ מזה.. אם את אומרת שהוא ואח שלו מאוד פתוחים אז תיזהרי... שלא יתן לאחיו לראות אותך גם בעירום או משהו כזה. בכל אופן אני ממש יכולה להבין אותך שזה מציק לך את יכולה לספר לו שזה מאוד מפריע לך ולדבר איתו על זה אבל אל תספרי לו שבכית בגלל זה,לא ניראה לי מתאים כל כך כי הוא לא תופס מזה משהו לא בסדר <במיוחד שהוא עוד מספר לך ונותן לך לראות אותו במצלמה באותו הזמן>

למעלה