זה רק אני

רותם טל

New member
זה רק אני

או שהשנה אני ממש מפחדת לחזור ללימודים, אף פעם זה לא קרה לי, השנה אני ממש מפחדת ואני אפילו לא יודעת ממה

moon light boy

New member
תמיד קיים מין חשש.....

זה אף פעם לא קל לחזור לביה"ס תמיד מפחדים וזה לא תמיד פחד ממשהו מוגדר זה פחד בכלליות.. פחד של "מה יהיה?" "ומה אם..." "ואיך..." אבל כבר אחרי היום הראשון זה עובר
תסמכי עליי!!! יום טוב לכווווווולם אני עוד מעט נוסע לת"א... אתם גם כן מוזמנים....
שלכם, אני,

רותם טל

New member
רגע רגע.........

אתה מזמין אותי ,לתל אביב למפגשון? מה אתה הולך לעשות בתל אביב?

Silviya Bamper

New member
תל אביב תל אביב תל אביב

נה נה נה ... תל אביב יש כזה שיר, באמת!
אני גם עוד שעה בערך יהיה בדרכי אל ת"א אבל לים...
ועכשיו בקשר לבי"ס השנה יש לי ממשהו חדש לפחד (שנה שעברה זה היה הכניסה לתיכון) השנה... מתחיל כל הלחץ ההיסטרי הזה של הבגרויות. כל שנה יש לי מין שבועה עצמית כזו שהשנה לא תהיה כמו שנה שעברה השנה אני אשקיע יותר השנה אני תהיה לי באמת מחברת לכל מקצוע... השנה אני אתכונן לכל מבחן השנה אני כל יום אעשה שיעורים משהו כזה... כל שנה אני נשבעת לעצמי מחדש... לימור

ואוו...האמת שאני גם פוחדת, מעיקר מ.

הבגרויות! יש לי השנה ככה: ערבית- 3יחידות סוציולוגיה- 3 יחידות תנ"ך- יחידה היסטוריה- יחידה מתמטיקה- 3 יחידות... לחץ נוראי...ואני עוד רוצה גם לעבוד...חחחחח וחבר....גם אם יהיה יוזנח כנראה... לא נעים

מריה12

New member
חיחיחי ואני רק עליתי לחטיבה ../images/Emo9.gif

אתם בגרויות וכל זה.. אני יש לי זמן..

NaDaV18

New member
לא

זה תמיד תמיד ככה אולי פשוט עכשיוו את לא זוכרת איך זה היה בשנים קודםאבל זה תמיד ככה. בייחוד שמתחילים תיכון או חטיבה שלא מכירים את כל הילדים אבל אחרי כמה ימים כבר מתרגלים

למעלה