זה רק אני... או שבזמן האחרון מגיעים מלא אי-מיילים נגועים בווירוסים
D Deviation New member 5/2/04 #3 פושע ../images/Emo11.gif בשביל זה יש את פורום אבטחת מידע כן, הוירוס המדובר הוא MyDoom (כנראה גרסא A). תריץ Anti Virus מעודכן על מנת למנוע אפשרות שגם אתה שותף לשליחת המיילים ללא ידיעתך (וירוס).
פושע ../images/Emo11.gif בשביל זה יש את פורום אבטחת מידע כן, הוירוס המדובר הוא MyDoom (כנראה גרסא A). תריץ Anti Virus מעודכן על מנת למנוע אפשרות שגם אתה שותף לשליחת המיילים ללא ידיעתך (וירוס).
א אוריקס New member 5/2/04 #4 לא רק שיש אנטי וירוס - הוא גם מוחק לי מיילים נגועים - אז אין מצב שאני קשור בתסבוכת הזו.
פ פלוטוֹ New member 6/2/04 #5 זה לא רק אתה... בזמן האחרון זה פשוט סיוט כלומר אני אפילו לא מוריד את המכתבים מהשרת אבל כל פעם יש לי כמה עשרות הודעות שנמחקות ע"י המייל וושר...
זה לא רק אתה... בזמן האחרון זה פשוט סיוט כלומר אני אפילו לא מוריד את המכתבים מהשרת אבל כל פעם יש לי כמה עשרות הודעות שנמחקות ע"י המייל וושר...
ה השדון יחזקאל New member 6/2/04 #6 אני משלם עוד 10 שקלים... ויש לי סינון ווירוסים אצל הספקית. וזה שווה כל רגע. במיוחד אם אין לי אנטי ווירוס (בנתיים).
אני משלם עוד 10 שקלים... ויש לי סינון ווירוסים אצל הספקית. וזה שווה כל רגע. במיוחד אם אין לי אנטי ווירוס (בנתיים).
E [eLad] New member 6/2/04 #7 לא רק אתה ../images/Emo4.gif יש לי מייל שכמעט אף אחד לא מכיר, וגם לשם מגיעים וירוסים. כנראה ממישהו שאני נמצא אצלו בכתובות. לפחות אנל'א מקבל יותר מדי (4 ביומיים זה נסבל).
לא רק אתה ../images/Emo4.gif יש לי מייל שכמעט אף אחד לא מכיר, וגם לשם מגיעים וירוסים. כנראה ממישהו שאני נמצא אצלו בכתובות. לפחות אנל'א מקבל יותר מדי (4 ביומיים זה נסבל).