זה רק אני?

avi 89

New member
זה רק אני?

בית"ר ירושלים - הפועל כפר סבא לא יודע, יש לי הרגשה של X חזק כאן. בכול מקרה, מה זה היחס המוזר הזה שקיבלה בית"ר? מה עשו ממנה כבר יובנטוס? ברצלונה? צ'לסי? מה קרה, על מי מו מה ולמה 1.25? לדעתי 1:1 סולו, אז זה רק אני? או שיש כאן עוד מישהו בדעה שלי? וראסמי. בית"ר די קבוצה ביתית אפורה, כפר סבא יבואו להיתאבד בטדי על מנת להשיג לפחות נקודה.

avm38

New member
ביתר לא מאבדת נקודות השבת כפר

סבא לא קבוצה בכלל בגלל שניצחו את פתח תקווה בשבת עשית מהם קבוצה הם יורדים ליגה ולפי דעתי הנקודות נשארות במלואן בטדי השבת מה שכן היחס מוזר ובכלל לא שווה תהימור על ביתר

avi 89

New member
תשמע ותשמע טוב טוב

ליתר הדיוק תקרא :) חח טוב אז ככה, אני לא יודע למה עשיתם מבית"ר קבוצה, אין לי מושג, קבוצה הכי אפורה בארץ עם הכי הרבה מזל. בקשר לכפר סבא, לא קבוצה סלח לי מר בחור, אתה טועה ובגדול. לפני 3 מחזורים בלומבילד נגד מכבי ת"א לכפר סבא הגיעה לפחות נקודה אבל לפחות, הם תקפו לאורך כול המשחק, גם הובילו אבל רק ההחטאות והמזל מנע מהם להשיג נקודות במשחק הזה. מחזור לאחר מכן התארחה כפר סבא אצל האלופה ושוב ראינו כדורג התקפי, שותף, מהיר ויפה. אני חושב שבמשחק הזה לכפר סבא הגיע אפילו ניצחון, ושוב ההחטאות הנוראיות ושער עצמי מנעו ממנה לקחת נקודות. במחזור הקודם כפר סבא סוף סוך השיגה ניצחון. מה שאני רוצה להגיד שבתקופה האחרונה כפר סבא נראת אחרת לגמרי, קבוצה שנלחמת על כול כדור, קבוצה שרוצה להישאר ליגה. הקבוצה מראה סימני חיים, הקבוצה משחקת כדורגל התקפי ומגיעה לים של היזדמנויות. אולי בית"ר לא קבוצה, כפר סבא כן.

smart one

New member
פשוט חוצפה שאין כדוגמתה

אם זה היחס שנתנו, 1.25, זו פשוט שערורייה. אני קורא לבית המחוקקים להקים גוף הימורים חוקי נוסף, בדיוק כמו באיטליה (שם יש שלושה). לא יתכן שיעשקו אותנו עם יחסים גמדיים. מה קרה? איפה נשמע כדבר הזה? עזבו את ההימורים בויקטור ואחיו אבל איפה במדינות המתוקנות נותנים - בהימורים חוקיים לגמרי - יחסים כאלה? פשוט בושה וחרפה.

avi 89

New member
לדעתי כפר סבא

תחזור הביתה לפחות עם נקודה מהמשחק הזה, אני עם ההרגשה שלי - X. שיהיה בהצ' לכולם.

avm38

New member
אחי איך אומרים הטבלה מדברת בעד

עצמה מגיע או לא מגיע כמעט ניצחה או שלל תירוצים דומים לא משאירים קבוצה בליגה ולא נותנים נקודות ביתר לא תיתן להפועל תל אביב לברוח לה ולהתרחק מהמקום השני הפועל תל אביב משחקת בסכנין משחק קשה מאוד מבחינתה ושם יש מצב לתיקו ביתר שהיא קבוצה שטובה מכפר סבא ב 6 רמות לא תרשה לעצמה שלא לסגור את הפער

avi 89

New member
אם

יחס 1.25 מספק אותך ושווה ת'התקפי לב, אז שיהיה לך בהצ'. אם בית"ר תנצת שוב אם, לדעתי זה לא יבוא בכזו קלות, כפר סבא ילחמו עד הסוף ויעשו לבית"ר בעיות לא קטנות, אני מאמין שבסופו של דבר הם יחזרו הביתה בשלום. 1:1, שיהיה בהצ' לכולם.

avm38

New member
אם תקרא למעלה אמרתי שהיחס לא שווה

תהימור לא נוגע במשחק הזה רק בגלל היחס אבל ביתר לא מאבדת נקודות היחס זה פשוט מביש מה שהמועצה עושה לפי דעתי זו בדיוק השיטה לגרום לאנשים לחשוב פעמיים על המשחק ולהתפתות ולשים תיקו או אפילו ניצחון חוץ היחס מפתה וזו מלכודת מושלמת מבחינתם הנוכלים האלה

avi 89

New member
תראה

הינה 4 משחקים של היום לדוגמא: ברצלונה - פרוקום סופוט (12+) - 1 אולימפיה לובליאנה - שטרסבורג (4+) - 2 דפורטיבו לה קורוניה - ולנסיה - X פנאפייל (1+) - בראגה - 2 אם אתה שולח ברגיל ב-10 ש"ח הסכום הצפוי אמור להיום: 210 ש"ח אם אתה שולח שיטתי 4/3 ואתה תופס הכול סכום זכיה צפוי הוא: 398 ש"ח אם אתה תופס את שלושת היחסים הנמוכים אתה זוכה ב- 78 ש"ח מחזיר השקעה + כמה שקלים לקולה. החוכמה בשיטות האלה זה היחסים. אתה חייב שיהיו לך יחסים מעל 1.90 ככה לפחות אם תתפוס את המינימום תחזיר השקעה כפולה.

אני יודע שאתה, כמו הרבה שונאי בית"ר

מת שזה יקרה, אבל זה לא יקרה! 1.25 מתנה, בית"ר באה עם מצב רוח מרומם משהו, ולא כפ"ס הכ"כ חלשה(הטבלה מדברת בעד עצמה) תוציא משהו מבית"ר, ועוד בטדי. בית"ר חייבת לאוהדים מספר ניצחונות בטדי, אחרי ההפסדים לגדולות, והם יתחילו לתת את הקבלות.

Red for ever1

New member
אחים שלי אף קבוצה חוץ מבארסה

יובה ומכבי חיפה בארץ לא שווה יחס של1.20-1.25 בבית. אם נתניה באה לטדי וכמעט וניצחה למה שכפ"ס המתאוששת לא תגנוב תיקו נו בחייאת לפחות 1.50 מגיע פה.

negative

New member
על מה אתם מתווכחים?

לא למדתם מהנסיון ומה"נאום" של האס? היחסים לא אומרים כלום ודי לזיין ת'שכל כבר. תתעסקו בלחפש מידע ולבדוק דברים מאשר לריב עם עצמכם.

למעלה