זה רק אני

itsish

New member
זה רק אני

או שממחר תשובות בב"ש? שיהיה לכולנו בהצלחה... תכף נדע מי באמת נחמד ולמי סתם יש חיוך מאולץ....

mazuzboy

New member
זה לא נדחה?!

כל העניין הזה שהעבירו לאנשים תראיון ל-25

morancho1

New member
למה להלחיץ סתם?

מי החליט שזה מחר? לי אמרו אישית שזה יגיע עד ה25 לחודש.. מתי שהם יתקשרו הם יתקשרו. למה לגרום לציבור שלם של מועמדים להיות חרדים לשווא?

דווקא לחלק אמרו שמה-20 עשויות

להיות תשובות, אבל מה זה משנה, מה שיקרה יקרה, אין טעם להלחץ מכאלה דברים.

morancho1

New member
מהניסיון (המר) שלי

בד"כ כלל כשאומרים שתשובות יגיעו בין 20-25, זה אומר שהם ככל הנראה יגיעו דוקא לקראת התאריך הרחוק יותר..ככה זה בפסיכומטרי, ככה זה בציוני בגרות- הגיוני שיהיה גם ככה פה. חוץ מזה עדיף לצפות שזה יגיע מאוחר ככה לא נשב כל השבוע מושבתים בגלל שטויות שכאלה. הכי מצחיק שהמזכירה אמרה לי: "אם עד ה25 לא מתקשרים אלייך, אין צורך להתקשר אלינו...." אז עניתי לה: "זה בערך כמו DONT CALL US WE CALL U..." והיא צחקה, "ממש ככה".

itsish

New member
למה להלחץ

זה שממחר זה מתחיל, לפי מה שאמרו לי שבמזכירות ב"ש, לא אומר שאנשים צריכים להכנס ללחץ. אני חושב שבב"ש בניגוד למקומות אחרים לאנשים באמת ניתנת הבמה להתבטא ואני בטוח שהראויים יתקבלו. אפשר להתרגש אין צורך להלחץ ועם כל הכבוד לרפואה וב"ש זה עדיין רק רפואה. צריך ללמוד לקחת דברים בפרופורציה. ולאותם אלה שכבר התחברו למכונות הנשמה ונכנסו למקלטים אני מצטער אם הלחצתי אתכם...

morancho1

New member
חחחח

-מורן מדווחת ממקלט, תוך כדי כך שהיא מחוברת למכונת הנשמה- סורי לא שמתי לב ל"מ..מחר" חשבתי שהתווכנתי ל"מחר" כאילו מחר זה היום האחרון....וניסיתי למנוע אפקט דומינו של חרדות..למרות שנראה לי שבקצב שדברים זזים פה, עוד תזכה להרבה תגובות כאלה...:) GOOD LUCK...

rshalit

New member
איך הם יכולים לתת תשובות לפני ה-25

אם הם נותנים תשובות לפני שכל האנשים מסיימים - זה אומר שהם עובדים או בשיטה יומית (בסוף היום מחליטים מי עבר ומי לא) או על בסיס של החלטה בתום הראיון- בכל מקרה אם אתם צודקים אז כל מי שעושה בין האחרונים(כמוני) נידפקו. לא נורא- שנה הבאה ):p

in god we trust

New member
פשוט מאוד

כמו בשאר הראיונות מה שקורה הוא שפשוט בסיום הראיון המראיינים רושמים את התרשמותם בצורה של דירוג (מספרי) במספר קטגוריות (מן הסתם) -ומנתונים אלה מפיקים ציון סופי.הם לא מחליטים מי עבר ומי לא אלא פשוט מדרגים, ולכן אם למשל נותרו 50 מועמדים לראיין בשבוע האחרון- אפשר להודיע ל50(נניח שיש סה"כ 100 מתקבלים) המועמדים המובילים שהם התקבלו. יום למחרת אם נותרו רק 40 שלא רואיינו אפשר להודיע לעוד 10 מאושרים וכך הלאה.... בהצלחה! *המספרים בהודעה זו הינם להממחשה בלבד ואין הכותב מתחייב בשום צורה שהיא לאמיתותם.

למעלה