זה רק אצלי ככה?

רֶשֶף

New member
זה רק אצלי ככה? ../images/Emo12.gif

(שאלה אינפנטילית על הבוקר, שהייתי שואל אותה בפורום הראשי, אילו לא הייתי משוכנע שיקח לה 30 שניות להתגלגל ולהיעלם. כולם שם הרי מסתדרים בטוּר
) שמתי לב שהרכיבה משפיעה על התיאבון בהתאם למועד הרכיבה. - רכיבת בוקר מוקדמת עם סיום לפני הצהריים - צורך עז במשהו מתוק. - רכיבת יום מהבוקר עם סיום מאוחר בשעות אחה"צ או לפנות ערב - רעב למשהו כבד - בשר, ביצים, פסטה, חומוס. - רכיבת אחה"צ עם סיום השעות הערב (אחרי החשיכה) - תשוקה בלתי מוסברת לפירות/ירקות. יש לזה הסבר מדעי? או שזה (עוד) משהו שדפוק אצלי?
 
לא לגמרי.

בדיוק חזרתי מהקפה והעוגיות שאחרי רכיבת הבוקר. גם אצלי יש רעב אחרי רכיבה רצינית. סוג המזון שאני משתוקק אליו, תלוי במה שאני בדרך כלל נוהג לאכול באותה שעה של היום. חוץ מרכיבות ביער בן שמן כמובן, שאם אני מסיים אותן בצהריים, תמיד בא לי בשר על האש משום מה.
 

yuv R

New member
אחרי טיול עם שחר זה די ברור, לא?

קיבלנו הרצאה על מדעי השווארמה... רק שבסוף אכלנו גלידה במקדונלד'ס.
 
למעלה