זה רק הלב שכואב לך

זה רק הלב שכואב לך

מישו יודע אולי מה רצה להגיד אביב כשהוא כתב ת'שיר הזה? אני פשוט רציתי להגיד שאולי הוא מתכוון למשהו אחר אבל ממש התחברתי אליו כשעוד הייתי מאוהבת בו לא מזמן... עיגולים שחורים במקום עיניים - רואים עלייך, שלא נרדמת. אל תרגישי מיוחדת, את לא הראשונה ששיכורה. - זה היה ההופעה הראשונה הגדולה שהייתי בה זה היה עם מוניקה סקס ושירי מימון וממש התלהבתי.. בבת אחת פתאום צוחקת, זורקת חיוכים לכל אחד. אבל בפנים את מתפללת, בואי, רוח. השדים באים בלילה,- בקיץ הזה התחלתי לשנות ת'אישיות שלי ממש, ופתאום באמצע כל הבעיות אביב נתקע לי...:) קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב על הבמה בצד עומדת. כשאני בזרקורים, זה קל להתאהב. - התאהבתי בו אחרי שהוא הופיע ת'שיר הראשון..ממש אהבה ממבט ראשון... זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב אמרת שאת רוצה לברוח, כדי לשכוח ת'עיר הזאת.- היו לי משברים שרציתי לברוח מהבית וידעתי בעצמי שאין לי בעיות כ"כ גדולות ושזה לא שווה את זה.. אבל את אף-פעם לא עוזבת, את מכורה כבר לבעיות. הלכת לים, חיכית לי ולא באתי.- לפעמים הייתי פשוט חולמת שהוא יבוא לי באמצע הרחוב הייתי חושבת עליו כל היום...(ואפילו לא ידעתי שהוא נשוי...
) כי ראיתי כבר יותר מדי זריחות. צעקת לכוכבים שמעלייך- בואי, רוח. השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב אז תחלמי שאני שר לך,- אני ממש מרגישה שאביב כתבת את השיר הזה בשבילי ... שאני חושב עלייך כשאני כותב. זה רק הלב שכואב לך... אל תדאגי, זה רק הלב. קיצור, ממש התחברתי לזה וחשבתי אולי כל אחד יכתוב שיר שהוא מתחבר אליו ויספר קצת...:) תודה על ההקשבה..

shmuelr

New member
הקטע המגניב פה שזה לחן של אואזיס..

וקטעי גיטרה בהעתק מושי מושלםםםםםםםםם...... שמפיין סופרנובה.

מעיין51

New member
הוא כתב את השיר הזה

לחברה מאוד טובה שלו...שבמקרה היא גם מאפרת... ואיזה הופעה אחת המאפרת האישית שלו הבריזה לו... אז הוא התקשר לחברה שלו וביקש ממנה לבוא לאפק אותו.. והיא לא יכלה.... ואז היא מתה באותו לילה....תאונת דרכים... אביב שמע את זה בחדשות שהוא חזר מההופעה... ואז בשבעה הוא היה אצלה בבית.. ובחדר שלה.. שהוא ראה מלא מלא פוסטרים שלו.. היא כאילו הייתה מעריצה גדולה שלו... ואז הוא אמר "הערצה יכולה להיות לפעמים דבר מפחיד" ואז הוא שר...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifרציני?!../images/Emo12.gif

חשבתי שהוא כתב את על המעריצות באופן כללי.. :S השיר קיבל גוון שונה פתאום :S

Are You In

New member
דייי

לא ידעתי על זה... וואו, אז זה לא שיר פאקצות ככל הנראה..

חמדונה

New member
מאיפה הוצאת את זה?!

הוא אמר שזה על המעריצות שלו, והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים.

מעיין51

New member
לא...

הייית בהופעה ברעננה? כי זה מה שהוא אמר שם..... זה רק הלב שכואב לך.....

למעלה