זה רק המסך הדפוק שלי?

זה רק המסך הדפוק שלי? ../images/Emo151.gif

שלא מראה לי הודעות חדשות?? או שפורים הפיל את כולם לקרשים?? מה, לאף אחד אין שאלות? כולם כבר יודעים מה זה בלוגים? כולם מבינים מאיפה מורידים עיצובים? כולם יודעים הכל על שירותי איכסון ודומיינים וכ"ו?? לאף אחד אין עדכון להודיע עליו? וואלה, ימות המשיח הגיעו.. או שאוהד צודק, והרוחות באמת נרגעו בעניין הטרנדי הזה... חבר´ס, תתעוררו!
אז הנה יש לי שאלה (אמיתית, לא סתם בשביל להפעיל אתכם..): מישהו יודע איך/איפה מוצאים לוח שנה כזה קטן שמראה את החודש, ושלחיצה על תאריך של יום מסויים מביאה ישירות לקטע שנכתב באותו יום? יש את זה בהמון בלוגים אמריקאיים, אבל לי אין מושג מאיפה להתחיל להסתכל על זה כדי לפענח.. תודה מראש למי שיטרח.
חמדה שעת סיפור + מיקרו קוסמוס

איה@

New member
חדר המתנה../images/Emo35.gif או סלון......../images/Emo35.gif

זו השאלה? אני מקווה שאנחנו "סלון" מקום בו נפגשים ומנהלים שיחות ודיונים על עניני דיומא או דיונים עמוקים, מספרים על חידושים, מרכלים קצת
צוחקים, נעזרים ותומכים. אני מאד מקווה שאנחנו לא "חדר המתנה" - שכל אחד מסתכל בשתיקה על השני ובדרך אגב מעיר הערה......ונעלם. הכל תלוי בכם! בכולכם!
איה.

0רחלי

New member
זה feature של גריימטר

וזו כנראה הסיבה שראית את זה בהרבה בלוגים לועזיים. גם בבלוג שלי (שמבוסס על גריימטר) יש לוח שנה כזה.

רחלי, איזה קטע... ../images/Emo9.gif

אף פעם לא הסתכלתי בארכיון שלך.... :)) הרי אני קוראת אותך בזמן אמיתי תמיד, ולא היה לי שום צורך להציץ לשם.. אז זהו, בדיוק ללוח שנה הזה אני מתכוונת!! טוב, תודה על התשובה שלך. אני יודעת שגריימטר זו ליגה אחרת.. אז אני אשב ואחכה עד שיום אחד אולי אצליח להכנס אליה... תודה בכל אופן, וסחתיין על התמונות הנוספות של דקסטר. כל פעם שאני מסתכלת עליו עוד ועוד, הוא נראה יותר נחמד... בסוף אני עוד אשנה את דעתי עליו..

0רחלי

New member
לא כזו ליגה אחרת :)

עכשיו שאת יושבת על שרת אכסון, זו כבר לא בעייה להתקין... וכשאסיים לעברת את גריימטר אז בכלל הוא יהיה יותר נוח לעבודה. דקסטר מקסים!!! התמונות לא עושות לו כ"כ חסד בגלל הרזולוציה הגרועה משהו של הווב-קאם.

למעלה