זה רק לבנות??

זה רק לבנות??

חחחח אני מעריץ ענק של אינויאשה (!!!) ומצאתי את הפורום הזה וכל מי שפה בת ואפילו התקנון של ההרשמה לבנות XD אז תכלס אני שמח שמצאתי פורום של בנות ישראליות שאוהבות אנימה בכלל ואינויאשה! תודה על כל תגובה

Mana Sama

New member
לא,יש פה גם בנים ^^

בנתיים רק מתן ואורן המנהל שמגיח מידי פעם אבל נו..זה גם משהו ^^- בכל אופן,עברת את המיונים אתה בפנים :}

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif פעם אחת אתה הולך לטירונות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ולא שוכחים לך את זה במשך יותר משנתיים *נסקל ע"י חברות הפורום*

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifדווקא באותה תקופה נכנסתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לפה רק בסופישבוע אבל היו עוד 2 מנהלות פעילות ומאז דאגתי להכנס כל יום... זה פשוט שלא נכתב כאן יותר מידיי
אחרי כמה פעמים ששמו שידורים חוזרים זה כנראה כבר נמאס על אנשים... מוזר לי שאנשים כאן לא ממשיכים לקרוא את המנגה... היא דווקא בסדר ועכשיו היא לקראת הסוף

תודה XD

חח תודה זה כיף למצוא פורום של ישראלים שאוהבים אנימה ובמיוחד אינויאשה

חח תודה

אני בן 15, אוהב אנימה אבל מגדיר את עצמי מעריץ אינויאשה לפני מעריץ אנימה :D.... קוראים לי עומר (הפורום הזה הוא עדיין של אינויאשה נכון?)

אגבב!

חוץ מהשאלה הקודמת שלי, בתגובה ל De-Panther, אני קורא את המאנגה!! עכשיו היא בהאמת לקראת הסוף עם הקרב הגדול וזה מבאס ... :( שבוע הבא צ'פטר חדש ;)

De-Panther

New member
ואין עיקוב או משהו בגלל חגים?|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני זוכר שדיברו על עיקוב של משהו לא זוכר אם זה של אינויאשה ככה או ככה... אינויאשה מתעקב יותר מידיי זמן בכלמקרה
הלב שלי כבר לא בנוי לכל הלחץ הזה שיש שם בסוף כמו שהוא היה פעם... אני כבר זקן

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני יודע על עייקוב של נארוטו ובליץ'

על אינויאשה לא שמעתי

כה יש עיכוב בגלל החגים, וכה זה מעניין מאוד

ספוילר: עכשיו במאנגה הם בקרב באחרון נגד נאראקו ויש לו את כל השיקון נו טאמה... אם מעניין אותך סשומארו השיג את הזרוע השמאלית שלו מחדש יחד עם חרב חדשה, באקוסאייגה ! ורין עוד פעם מתה ... XD אבל שוב חזרה לחיים... XD וגם קיקיו עוד פעם מתה!! XD הפעם היא לא חזרה לחיים.. XDXDXDXDXD חחחחחח אם מעניין אותך פרטים אין לי שום בעיה לספר

למעלה