זה רק מוות קליני- סיכום שבוע

nIcKiTa

New member
זה רק מוות קליני- סיכום שבוע

היום התחלתי אם סיכום השבוע.. מעכשיו כל שבוע אני או נועה נסכם את מה שהיה ונביא אותו לכאן אז לפני זה: מזל טוווב לנועה! המנהלת החדשה.. דבר שני: אני אוהבת את כולכם.. עכשיו מותר להתחיל לקרוא
אייקון השבוע |קשר| לא כי מישהו השתמש בו, הוא פשוט מתאים לצופים!! קפיטת השבוע הקפיתה המרובעת איך לא..? הציטוט של השבוע ”זה שהם לא בגובה שלך זה לא אומר…
” כך אמר עוגיפלצת… אני לא כזאת נמוכה יו נאווו חדשות מרעישות
כמו ששמתם
נועה החמודה הצטרפה להנהלת הפורום שלנו! בואו ונגיד לה
תופעה מוזרה זה לא בדיוק תופעה.. אנשים פשוט נוהגים להזכיר שהפורום מת- טוב הבנו, עכשיו להחיות אותו הודעת השבוע ההודעה הראשונה של נועה בתור מנהלת זהו עדכון הכבוד שלה המשקיען השבועי ואת התואר הזה מקבל דש(א)-בורד ולכל מי ששואל את עצמו למה? בגלל שהוא לא רוצה את הפורום מת ומשקיע מיליון הודעות למה הוא כן
הפדייייחה חן העיפה על המדריך שלה קולה.. אולי אני
??? ואולי לא... דיון השבוע הדיון השבוע התאסק במוות הפורום- זה בערך הנושאים שעלו פה.. ושזה ישתנה עד לעדכון הבא!!! אתר השבוע לאתר השבוע נבחר האתר של יונתן מלמנט.. האתר הזה מה זה חמוווד רק אין לי קישור שלו כרגע אז למי שיש שישרשר סקר השבוע איך לדעתכם מועברת האידיאולוגיה הצופית??? המטרה העיקרית של הסקר, הייתה לראות מה אתם באמת חושבים על האידיולוגיה, ואם לדעתכם המדריכים מעבירים אותה.. תפילת השבוע שלחן לא יהו יותר שגיאות כתיב אמןןןןןןןןן! וזהו.. אני אוהבת את כל מי שקרא את זה עד הסוף
וגם את מי שלא.. אז שיהיה לכם שבוע טוף! ותחפושת יותר טובה.... ושנידע למה אנחנו קמים בבוקר
חן

nIcKiTa

New member
ורק רציתי להגיד

שאהבתי את האייקון |קשר| הוא היה חשוב לי
אני מתגעגעת אליו!!!!! למה הורידו לי אותו? פורקה? ?? ? לההההה חן-שבט "אופק" רעות

האתר של השכבה שלי

היה www.aviv5.up.co.il אבל הוא נסגר - בנתיים אני עובד על האתר של כל השבט, לקראת פורים אני אשחרר אותו. נ.ב. אני יודע רק כפיתה מרובעת...

0% angel

New member
תגובות לכולם:

1)חחחח רעיון נחמד הסיכום החודשי.... 2) כפיתה מרובעת הכי כיף לעשות (לפחות לי) 3) הלוווו יונתן תתחיל ללמוד את כל הכפיתות ומהר... (חחח אני נשמעת ממש נורא אבל מה לעשות אם אתה לא רוצה להתקע במטבח אז תלמד לכפות ותכפות טוב!) חיזקו ואמיצו -דניאל-

0% angel

New member
חחחחחחח

את זה רק את יודעת אפילו ארז חושב שאני יודעת את כל הכפיתות (וזה כי הוא ניסה ללמד אותי את כולם חיחיחי)! חיזקי ואימצי ובן ארצי חמוד חבל"ז -דניאל-

למעלה