זה רק נראה לי? או ש..

תומר15

New member
זה רק נראה לי? או ש..

בנות בגילאים 15,16,17 לא מתקרבות אפילו לבני גילם ויוצאות עם בנים יותר מבוגרים? אני לא חושב שיש אחת בשכבה שלי שיוצאת עם מישהו בגילה כולן יוצאות עם חיילים או יותר בוגרים

NICOLE MOORE

New member
ur not dreaming that`s the truth

and the reason for it is very simple teenage boys are going through the whole maturity process as same as teenage girls but the different is that mentaly boys in this age that ur talking about are a little less mature then the girls and thats why usually a girl in the age of 15 rather go out with a 16 or 17 year old boy there are many other reasons for this fact but basicly this is the main one nicole

לא הייתי מנסח זאת טוב...

לא הייתי מנסח זאת טוב יותר אני חושב שזוהיא התשובה
שלומי

Flickerman

New member
שמע....

בנות כיום מעדיפות חיילים מאשר בני גילן בתואנה שהם יותר בוגרים.

לא נראה לי

הגזמת קצת עם הגילאים, אבל זה בעיקר תלוי בבנים, אני לדוגמא התבגרתי הרבה לפני כל החברים שלי ולכן דברתי, יצאתי והיו לי חברות יותר גדולות ממני. אבל הבנים מתבגרים בערך בין 15-16 ואז הם מתחילים לצאת עם בנות בגיל שלהם. הוא אני אתן לך סיפור טוב: חברה שלי בת 15 וכל השנה כל הבנות בכתה שלה הסתובבו לבד בגלל שהבנים בכתה שלהם היו ממש ילדים קטנים ורק ביום האחרון של השנה 4 בנים תפסו אומץ והלכו איתם לים ומאז הם מסתובבים איתם, אז אמרתי לליטל שאלו הפטריוטים שהתבגרו . . . . . . . . . מקווה שעזרתי . . . DJ made in israel

נכון אבל,

לא כולן, אני למשל מעדיפה שנה אחת למעלה, כי אני יחסית לשכבה שלי דיי גדולה בתחילת השנה אני אהיה בת 16 (שכבה י´ עכשיו!!!) הבנים נראים לי קטנים! ... אני מכירה כמה פרחות בנות 16 שיוצאות עם חיילים בני 20 ומבחינתי זה לא ממש טוב, כי מה יש לילדה בת 16 לעשות עם בני 20??? על מה הם מדברים שהם יחד? זה בטח רק סקס! אבל הכי דבילי זה בת 13 עם בן 17... כאילו איכסססס... בת 13 לא מפותחת ועקומה יאקי קאקי! יש כמה בשכבה שיוצאים אחד עם השני... למשל שני ידידים שלי, ועוד כמה, יש גם כמה יזיזים, איכס... בכל מקרה... אני יותר בקטע של להכיר כמה שנים טובות ואח"כ להתאהב ולהתחבר ולא להכיר כמה שניות וישר! זהו זה בלה בלה בלה בלה בלה! להתחבר!

NICOLE MOORE

New member
about ur last statment...

i dont think that in order to have sex with someone (which is usually someone u have relationship with) you need to get to know him few years before cause sex is not something that u plan and sometimes meeting the right guy on the right time in the right period of ur life may lead u to bed much sooner than few years think about it nicole

MetalBoy

New member
צודק מליון אחוז!!

כי כל הבנות ישר אומרות אנחנו התפתחנו יותר מהם והבנים בכיתה כ"כ ילדותיים (לפעמים זה נכון לרב תמיד יש 3-4 שהם לא ילדותיים) ובשביל להרגיש טוב עם עצמן הן לוקחות חבר גדול מהן.. מטאל

למעלה