זה רק קצת קשור אבל בכלזאת...

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
זה רק קצת קשור אבל בכלזאת...

קניתי דיסקמן שקורא אמפישלוש ובערך אחת לחצי שעה נגמרות לו הבטריות- והוא חדש.. מה אפשר לעשות יש לכם מושג? להתקשר לאחריות או שיש משו שאני יכולה לעשות? [ולא אני לא רוצה לקנות נגן אמ פי שלוש כי אני אוהבת לשמוע את הדיסקים שלי כדיסקים...
] המון תודה!

shay0600

New member
ת

איזה סוללות את משתמשת אם אלה הפשוטות של ה2 שקל אז הבעיה יכולה להיגרם מהם יכל להיות שיש בעיה בנגן ואז יש להפעיל את האחריות

gt-master

New member
>>

איזה דיסקמן זה? אם את אוהבת לשמוע דיסקים כדיסקים אז למה דיסמן קורא MP3? היית משקיע בסידמן יותר איכותי שלא קורה MP3. תילכי על סוללה GP למשל אלו הנטענות בהספק של לפחות 1800MH. בכל מקרה ביסקמן שלי שהוא פשוט אבל של סוני,זה מחזיר המון שעות לא בדקתי אבל ניראה לי שבסביבות 20 או 30 שעות.עלה סה"כ 250 ש"ח כך שתיראי בעצמך כמה שילמת,איזה פירמה ואם זה הגיוני (זה לא בעצם).

isw

New member
זה דיסקמן של ארטק

שהיו עליו ביקורות טובות והוא עלה בסה"כ 200 שקל... קניתי קורא mp3 כי יש לי מלא הופעות שאני רוצה לשמוע וזה די מבאס לחלק כל הופעה שיש לי לשני דיסקים אז אני צורבת אותן על אמפישלוש... בכולופן תודה על ההמלצה אולי אני באמת אקנה בטריות נטענות למרות שזה ממש ממש מבאס להצטרך לעשות את זה עם דיסקמן חדש... תודה!

gt-master

New member
מה זה קשור לדיסקמן חדש?

זה יותר חסכוני ויותר נכון עם כל מכשיר. שוב:אם זה מחזיק כ שעה או שעתיים אז זה לא נשמע לי בסדר. היום מכשירים מחזיקים על סוללות הרבה יותר.

kfktj

New member
מוזר...יש כמה אפשרויות

לבעיה- סוללות חלשות (תנסי להשתמש בסוללות של דורסל\אנג'ייזר ושיהיו חדשות ואז תראי אם הדיסקמן מחזיק מעמד) אולי הבעיה שאת צורבת קבצי MP3 באיכות יותר מדי טובה, דבר שמקצר את אורך חיי הסוללה. עוד אפשרות היא- אולי הפעלת שם מצב של אקולייזר\בולם זעזועים או כל מיני אופציות מיוחדות שגורמות לסוללה להיגמר יותר מהר... לי לדוגמא, יש דיסקמן קורא MP3 של פאנאסוניק מדגם SL-SX430 ואני מחליף סוללות כל חודש\חודשיים!

למעלה