במקרה של פציעה כמו של הנדו ,צריך שהנפיחות תרד ורק שבועיים בערך אחרי הפציעה אפשר לדעת את חומרת המצב ,מה גם שיש אנשים שקורעים רק חלק קטן מהרצועה ועדיין זה לא משפיע עליהם (וזאת אפילו לא הצולבת שהנדו קרע אותה אלה הצידית הפנימית) ,הנדו לא עשה שום תרגיל בסה"כ חיכה קצת זמן לראות מה הוא מסוגל או לא מסוגל לעשות עם הפציעה הזאת וכנראה שהוא קרע חלק לא קטן ושהוא צריך ניתוח .
בפציעות כאלה הם חסרי חשיבות? במיוחד כשהוא בשיא מחנה האימונים ופציעה כזאת מונעת ממנו להתאמן שבועיים ולשמור על תזונה ובעצם ככה או ככה אסור לו לעלות לקרב מתוך מחוייבות לאוהדים ולארגון?
עצם זה שהוא אמור לחכות כביכול לירידת הנפיחות כבר מונעת ממנו להילחם
הוא לא יכול להתאמן בשבועיים האלה ,והוא היה צריך לדווח אבל להנדו זה לא משנה הוא רוצה לגזור קופון ! . על המשקל הוא יצליח לשמור וגם עם יגיע בכושר או לא בכושר הוא ישפוך לאגר בסיבוב השלישי ושלא תטעה להנדו לא יהיה סיכוי להגיע גם לסיבוב השלישי ,אני מאמין שתוך סיבוב ,שניים גונס היה מכניע אותו
"הסגנונות של הנדו וסונן שונים לגמרי"
"המאזן של סונן גרוע, למה מגיע לו לקבל קרב אליפות?"
"זו בורות להגיד שאני יכול להילחם נגד כל לוחם בהתראה של שבוע"
"אני מנצח לא בגלל שאני פריק אתלטי, אלא כי אני מתכונן נכון"
"אני מתאמן 5 פעמים ביום, וקשה לי להאמין שלוחמים רבים מתאמנים 5 פעמים ביום"
הלוואני: "אם כך, לא היית נלחם נגד אף אחד חוץ מהנדו?"
ג'ונס: "היחיד שהייתי מוכן חוץ מהנדו הוא רשאד אוונס כי הסגנון שלו דומה להנדו".
"אני מכבד את ויטור בלפורט כי הוא נוצרי כמוני, סונן הוא פרחח, הואשם בהלבנת הון".
"דיינה לא אמר לי שעומדים לבטל את האירוע, ובכל זאת אני מתנצל בפני האוהדים והלוחמים על ביטול האירוע".
הוא אמר שהוא לא היה מוכן להילחם נגדו כי הוא אוהב להתכונן לעומק לקרבות, ושזה היתרון שלו על פני היריבים שלו.
כשהוא דיבר על העבירות של סונן ועל זה שהוא פרחח, הוא סתם ניסה להשמיץ אותו, אולי לענות לו על ההשמצות של סונן כלפיו.
הוא אמר שסונן פילס את דרכו בדיבורים
והוא לא אוהב את זה שסונן מנסה לעשות פה מהלך דומה למהלך מול אנדרסון סילבה
חלוואני שאל למה מול ויטור כן? הוא אמר שויטור כבר לא בשיא אבל זה יהיה לעונג להילחם מולו, כי הוא נוצרי כמוהו (לא הבנתי מה הקשר) וכי הוא בן אדם טוב ואגדה של הספורט ממש כמו הנדרסון ולכן הסכים לקרב מול ויטור ולא מול סונן שמשחק לנו אותה גנגסטר אבל הוא בעצם כולה פרחח ואז התחיל הדיבור על המס הכנסה וכו'...