זה רשמי - מ-2011 עמלת שחרור ממכס על כל חבילה

זה רשמי - מ-2011 עמלת שחרור ממכס על כל חבילה

מחו"ל...
בהמשך לשמועות שרצו כאן לאחרונה, אכן מתממשות התחזיות הקודרות ומאוד בקרוב נתחיל לשלם עמלת שחרור ממכס ע"ס 38 ש"ח על כל חבילה שמגיעה מחו"ל. אם יימצא ששווי הטובין בחבילה דורש גם תשלום מסים, הם ייגבו בנפרד. והחלק הכי מבאס - זו לא סתם החלטה שרירותית, זו החלה של חוקים קיימים על חברת דואר ישראל, כי הם כבר לא רשות הדואר הממשלתית אלא חברה פרטית לכל דבר... לכו תשנו חקיקה... אוף!

whatascene

New member
מה באמת מצב המכס נכון להיום?

עד כמה שאני יודעת זה על כל חבילה של מעל 50$ אבל נראה לי שעם מחירי המשלוח הרבה בנות הזמינו בסכומים האלה. קרה למישהי שהיא הייתה צריכה לשלם מכס?

לא סופרים את דמי המשלוח בחישוב

נכון להיום אם הזמנת סחורה בשווי של עד 50$, את פטורה ממס, גם אם מחיר המשלוח העלה את הסכום הכולל של החשבונית ליותר מ-50$. צריך להתייחס לשווי הטובין שבתוך החבילה בלבד ולא לעלויות הנוספות.

edenable

New member
../images/Emo46.gif זה כל כך מעצבן אותי עכשיו

שאני אפילו לא יכולה לבטא את זה במילים! כל הכיף בלהזמין מחו"ל במחיר שפוי הלך!

edenable

New member
חתמתי גם...

זה דבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בתור התחלה. זה נוגע לכל אחד לדעתי, לא רק לנו עם ההזמנות האינסופיות של לקים ואיפור. אבל כרגע אין כל כך באז סביב הנושא וזה עצוב נורא!

lilo4

New member
עדיף לחתום על העצומה הזו:

http://www.atzuma.co.il/tax היא מעט יותר ותיקה, ויש בה יותר חתימות. אם למישהי יש כוח, אפשר ומומלץ ורצוי גם לשלוח מכתבים לחברי כנסת.

לימי43

New member
קראתי כבר את הזוועה הזאת והרצתי עצומה

בפייסבוק...מדינה מפגרת

iefrat

New member
אין אפשרות לחתום

אמנם לא קונה דרך האינטרנט אבלחברים שלי כן. לא ניתן לחתום ןאנשים רבים מנותקים מהמדיה ולא מודעים לשינוי...

למעלה