זה שאלה ממש דחופה בבקשה ענו לי!

gsh10

New member
זה שאלה ממש דחופה בבקשה ענו לי!

האם הספרים של התאומות אולסן בארץ הם מתורגמים לעיברית זה ממש דחוף בבקשה ענו לי

במצוקה שאלה דחופה לכולכם

יש לי שאלה איך אני מכניסה תמונה של מרי קייט ואשלי אולסן בבקשה טענו לי אהה ועוד שאלה קטנה איך אני גם מכניסה אייקונים? מיתחננת טענו לי בבקשה אני יהיה חייבת לכם

ענבר 2002

New member
כשאת רוצה.....

להוסיף הודעה אז כתוב ליד הוספת איקונית או סמיילים לנושא !! ויש עוד מקום שאפשר להוסיף איקונים להודעה והא נמצא יותר למטה!!! בקשר להוספת תמונה שאת רוצה להוסיף הודעה יש למטה למטה למטה הוספת קובץ(תמונה) את לוחצת על עיון ואת בוחרת איזה תמונה שאת רוצה ואת לוחצת עליה פעמיים !!! וזהו.!!!

לנוף....

את באמת נוף נתנזון הבת של נתן נתנזון? זו שמשחקת בפרסומת של בזק? שהשתתפת במנזרה? שבראיין יותר חתיך מראיין או ווטאבר זו את?

אני לא מעריצה אותה או משהו סתם זה..

מעניין לדעת אם זו היא ואם היא מעריצה את התאומות

איך היא קרובת משפחה שלך?

אז אם היא קרובת משפחה שלך את מכירה ילדה שקוראים לה אורטל וזנה? היא בת דודה של נוף אז את גם מהמשפחה שלה

למי ששאלה אותי

כן זאת באמת אני אבל אני לא מכירה את ריאן ובריאן רק אמרו לי להגיד אז אמרתי ולמי שלא יודע אז צילמנו את הסרט מינזרה בתל-אביב ובירושלים וצילמנו אותו בהדר יוסף ואני עולה לכיתה ט´ וגם בקרוב כניראה חברה שלי שהיא מבינה במחשבים אז היא תעשה לי אתר שלי ויהיו שם תמונות שלי שאני יביא מהבית שלי עם אחים שלי והמישפחה שלי אבל לא בטוח ביגלל אעכשיו אנחנו רבנו

תשובה

אני גם שיחקתי בפירסומת של חברת החשמל וגם אתם רוצים לדעת איפה אבי קושניר גר? הוא גר ליד דוד שלי וגם פעם באתי אליו בגלל שהם הזמינו אותנו פעם וגם יש לו ילד שקוראים לו יותם והוא בגיל שלי טוב לא חשוב רציתי להגיד לכם תודה על זה שלימדתם אותי איך להוסיף תמונות ואייקונים תודה

למעלה