זה שוב אגולס!!!!

קפצן

New member
זה שוב אגולס!!!!

לפני שאני עוזב, יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש פה מישהי שעובדת ברעננה (נדמה לי שזאת ענבר) באזור תעשייה של רעננה והיא עובדת באופטיקה "עין בעין"? פשוט אני מוכר סנדביצ'ים באזור ונדמה לי ש.... טוב פשוט תענווווווו!! זה די חשוב!! אז יש מישהי???

yaaronet bloom

New member
ליאת יא פקצה!!!!! בתיקווה שתיראי

את זה!!!!!!!!!!!!!! פקצה הולכת ומשאירה אותי פה לבד עם אגולאס!!!! הולכת לך לקניון יש עכשיו כשחושבים על זה אם אני הסגנית אני יכולה לחלק צל"שים חופשי... טוב נתקשר עוד מעט לברר (אם לא תעני!!!!) הולכת לאכול לי איפשהו ומשאירה אותי לבד....

אגולס

New member
אוווו! מסכנה!

נשארת איתי לבד.. חח.. וואי! האנטרנט קורס! לאאאאאא! אי אפשר איתו!!!

yaaronet bloom

New member
במחשבה שניה כבר הייתי איתך לבד...

בשירשור של יוון.... נו אתה בטח זוכר..... אין לי כוח לפרט!

אגולס

New member
כן כן .. זוכר..

זה היה שרשור עצבני.. החבר שלי היה עייף מיום עבודה ארוך וגם הוא עובד מחר.. אז הוא הלך לישון. ואני חזרתי הביתה..

אגולס

New member
אני במחשב שלי

אבל האינטרנט נופל כל דקה.. מחר אני לוקח אותו לתיקון. אוף..

אגולס

New member
נכון

חבר שלי הביא לי מספר של טכנאי ודיברתי איתו על הבעיה והוא אמר לי שאני אביא אותו מחר וזה יקח לו בערך חודש.. כבר אמרתי אוף? אז הנה עוד אחד: אוווווווווווווccccccף!

אגולס

New member
הבנתי אז אני משעמם..

אני מנסה לקרוא אותם אבל אז המחשב קורס.. ככה לא קראתי את המסר של לירון בקשר למפגש..

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

כולכם פקצות ופקצים LMAO אגולס מה השם שלך באמת
... ויש לך מסנג'ר
.....

yaaronet bloom

New member
עד שהוא יענה לך יקח לו חמישים שנה

אז אני יענה לך! השם שלו זה קובי ואין לו מסנג'ר ולא אייסיי ואם את לא שמה לב עכשי והאינטרנט שלו קורס... והמחשב שלו דפוק אז רק כשיתקנו לו אותו (בתקווה) יהיה לו מסנג'ר...

אגולס

New member
אה, תודה! חסכת לי עוד

קריסת מחשב. והטכנאי חייב לתקן תמחשב אחרת אני ארצח אותו..חח

אגולס

New member
אה, תודה! חסכת לי עוד

קריסת מחשב. והטכנאי חייב לתקן תמחשב אחרת אני ארצח אותו..חח

Chakotay

New member
למה ישר טכנאי?

לך לפורום תמיכה טכנית(71) ותשאל, יעזרו לך שם, גם אני.

אגולס

New member
אה ולא הלכתי?

שאלתי את כל העולם ואשתו (והילדים) ואף אחד לא עזר לי טוב. עד שסוף סוף מצאתי טכנאי נורמלי אז אני לא זז ממנו.

למעלה