זה שוב אני....מי זאת חלבה?

זה שוב אני....מי זאת חלבה?

מממ....מישהו יכול לברר לי מי זאת חלבה?...רגע רגע...סליחה חבלז...

StagaDish

New member
שלום גם לך...

את יודעת.. היית יכולה פשוט להוסיף הודעה קצרה ולכתוב לי מי זה!

טוב אולי ....

תהרוג אותי וזהו... (אחלה סדרה) עדי אטון שמו..ילד בכתה י´ בבית הספר אלון...

StagaDish

New member
תודה באמת.. עד שאת זזה...

חחח.. סתאם מת עליך שירנ´וש... תגידו.. עוד מישהו חוץ ממני שם לב כמה קורעת הפרסומת החדשה הזאת של אורנג´? עם היידים????? חחחחחח זה כזה מצחיק... בקצב של הדיבור והגל... עם האיטי הזה בתור גבר.. והמכוערת הזאת התור האישה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי הפרסומת הזאת... כחו דוגמה.. זאת פרסומת שמושכת את צומת הלב!

בבקשה לך לפלאנד...

הנה תראה....... שבלול...

למה ללכת?

נופר מה קרה....אז מה אם שולחים לי הרבה הודעות...את צריכה לשמוח בשבילי....אני חדש פה....קצת תמיכה......

עדי אתה ממש מטומטם כי.....

כי!! כי היא לא כתבה לך לך במשמעות של ללכת היא כתבה בבקשה לך לפלאנד כאילו הרי לך.....הייתי מגדירה אותך בלי לחשוב פעמיים- כבזעת!

זה מאהבה ../images/Emo23.gif

אני כן שמחה בשבילך....! אני לא מכירה אותך ואני כבר אוהבת אותך.. חיובי לא?

לנופרז היקרה!

מה מצב אחותי????? איזה כיף היה היום אצל פיני....... סתם לא היה כ"כ כיף אך בהחלט היה מצחיק! אני מופתעת לראות אותך פה בשעה כל כך מאוחרת אחרי כמויות של חומרים כימיים! לא חשוב בכל אופן מתה עלייך ואל תשכחי אם את רואה את "ההוא" בסמטה חשוכה ליד הבית שלך תודיעי

סליחה נופר הבנתי לא נכון

נופר....מצטער שלא הבנתי אותך.......ואני חושב שאת כן מכירה אותי.....זה אני התאום של שי.....היינו ביחד ביסודי...עדי אטון...אז תראי איזה עולם קטן אחרי הכל.....חיובי חיובי...

ממש עולם קטן...

שנים שלא התראנו.... (באמת שנים) במאז ימי בצפר אופיר החשוכים... בעעעע עדיף להשאיר מאחור..... מה שלומך? איך עובר עלייך החופש שהתחיל?

למעלה