עם הבעיה של מיפוי כונני FAT. הצליתי למפות את הכונן הראשון, אבל לשאר הכוננים הוא מבקש שאני אכניס לו גם את הFILE SYSTEM. כל השישור מופיע כאן (הוא נמצא, נכון לעכשיו, בעמוד 5) *למה אם מוסיפים הודאה היא לא עולה ללמעלה?
במקום שתיתן לנו לקרוא את השרשור ולנחש מה הבעיה. תתן כאן הסבר קצר של מה המצב כרגע (כמה מחיצות יש לך בכונן הראשון? ) ולמה הסידור שלא לא זהה מבחינתך, לסידור של המחיצה הראשונה (הרי גם שם נדרשים חצצ סוג, אני מניח ש vfat)
דבר ראשון רק לא מזמן התקנתי לינוקס REDHAT 7.2 ובינתיים אין לי מושג בלינוקס! בהתקנה של לינוקס הוא מיפה לי אוטומטית את הCDR והFLOPPY. מיפיתי ידנית את C כך (לפי עצת עוץליגוץלי-שעבדה): *יצרתי תיקיה MNT/WIN_C *ורשמתי mount /dev/hda1 /mnt/win_c וזה מיפה לי את C אבל יש לי עוד 4 כוננים של FAT ואחד של NTFS כאשר יצרתי תיקיה WIN_D ומיפיתי עם HDA2 הוא מבקש גם FILE SYS איך לרשום את זה נכון? תודה ED
קודם כל תודה רבה רבה ושנית כל אני רוצה לילמוד לינוקס דרך מדריכי אינטרנט. ובישביל זה צריך להיתחבר לאינטרנט בלינוקס. מישהו יכול להדריך אותי עדיף טלפונית אודה מאוד מאוד למי שיכול טל-067-200549
צריך רק לקמפל את הקרנל עם התמיכה לNTFS. קורא NTFS4 וגם NTFS5. המודול של כתיבה עדיין ניסיוני ובזמנו דפק לי הרשאות על קבצים. לא יודע עד כמה הוא אמין היום. Antid0t